Postai utalványt kaptam és az volt a kis csekken hogy "esedékesség szept. 1"?
Figyelt kérdés
Ezt én úgy értelmezem hogy az elküldött pénz már augusztus 28-29 körül postán volt és szeptember 1-ig kellett volna kézbesíteni. Erre ma reggel találtam az értesítőt hogy menjek be a pénzért. Csengő van, itthon voltam ma, de a postás sunyi módon dobta be. Szerintem a pénz ott volt nála csak most hozta ki. Csak azt nem értem hogy ott van rajta hogy esedékesség szeptember 1, akkor miért szeptember 5-én hozta az értesítőt hogy utalvány érkezett? Már többször volt ilyen hogy pénzt vártam és a postás magánál tartotta.2022. szept. 5. 20:17
2/6 A kérdező kommentje:
Az hogy szeptember 1-én kellett volna kézhez kapnom?
2022. szept. 5. 21:38
3/6 anonim válasza:
Nálunk is volt ilyen postás, finoman helyre tettük. Megmondtuk neki, hogy milyen következményekkel járhat az Ő trehány munkája. Csak pislogott, szerintem fogalma nem volt róla, hogy milyen felelősségel jár a munkája. Azóta nincs vele gond.
4/6 A kérdező kommentje:
#3, sajnos így van és a főnöke még védi is őt, de nem értem ha egyszer ott van a cetlin hogy szept 1, akkor hogy meri a következő héten hétfőn bedobni az értesítőt. Szeptember 1 csütörtökön volt és azt féltételezem hogy már aug. 29-én náluk volt a pénz. Ugyanígy volt nemrég hogy nagyobb összeget hordott magánál napokig. Pedig úgy tudom ha valami érkezik, azt rögtön kézbesíteni kell.
2022. szept. 6. 09:06
5/6 Fsms válasza:
Elméletben teljesen igazad van. Sajnos gyakorlatban hatalmas kézbesítői hiány van. Nekem volt olyan akinek fizetni kellett, hogy kijöjjön, általában 4-6 hét csúszással jöttek a levelek, amikor panaszkodtam azt mondták, ember hiány van ezzel kell együtt élni. Ahol lehetett átmentem elektronikus ügyintézésre.
Ez a való világ.
6/6 anonim válasza:
Nálunk nem azzal volt a gond, hogy kézbesítő hiány volt, hanem hogy a postás heteken keresztül hordta a leveleket úgy, hogy nem kézbesítette azokat. Nem is értettük, hogy miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!