Revoluton hogy tudom úgy levédeni a pénzt hogy a bankkártya adataim megszerzésével ne lehessen elkölteni?
Figyelt kérdés
2022. szept. 3. 06:41
1/7 anonim 

válasza:

Egyszer használatos kártyát használtsz.
Berakod a széfbe a pénzt. De onnan te sem tudsz költeni addig míg ki nem veszed.
2/7 A kérdező kommentje:
És akkor semmisítse meg a bankkártyát?
A második jobban tetszik. Ha berakom a szefbe annak van költsége esetleg kamatozni is fog vagy ez hogy megy?
2022. szept. 3. 07:31
4/7 A kérdező kommentje:
Pedig elkezdtem utánaolvasni és ír valami kamatot de "akár" van előtte.
2022. szept. 3. 07:39
5/7 anonim 

válasza:

A legegyszerűbb befagyasztani a kártyát. Van egy ilyen gomb.
6/7 A kérdező kommentje:
De jobb hogyha kicsi összeggel mindig van valamennyi csak az egészet nem hagynám elkölthetően
2022. szept. 3. 08:25
7/7 anonim 

válasza:

Az ingyenes csomagban nem kamatozik, a prémium csomagban ha jól tudom kb 0,1%-ot. Nagy összegnél esetleg visszahozza a prémium csomag árát, de amúgy nem nagy öszeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!