Dm vagy rossmann?
Figyelt kérdés
Eddig még nem találtam meg azt a parfümöt, aminek úgy hosszú távon tetszett volna az illata. Egy idő után mindnek fura illata lett. Vettem már olcsót, de drágát is. Rossmann, dm, meg rendeltem már neten is. Tudtok olyan parfümöt ajánlani, aminek nőies és virágos illata van? Lehetőleg olyat írjatok, amit a rossmannba vagy a dm-be be tudok szerezni, rendelni nem akarok.2022. szept. 1. 21:37
1/2 anonim 

válasza:

Nem Dm, se nem Rossmann, Zara WonderRose
2/2 A kérdező kommentje:
Egyszer kaptam ajándékba egy Zarás parfumot, és az illata ilyen vaníliás, de nekem nem tetszett. Szerintem nem volt jó illatú, inkább fura.
2022. szept. 2. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!