Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Semmi nem tiltja, hogy a...

Semmi nem tiltja, hogy a vendéglők össze-vissza hazudozhassanak a bejárati ajtón?

Figyelt kérdés
Sok helyen kint van a matrica, hogy lehet SZÉP kártyával fizetni, aztán lóf@szt lehet vele fizetni. Nyilván, hogy becsalogassák a SZÉP kártyával fizetni akaró vendégeket, majd fogyasztás után közlik, hogy nem lehet vele fizetni. Már gondolkodtam, hogy feljelentem őket, de ha nincs ebben semmi szabálytalan, akkor feleslegesen teszem.
2022. aug. 29. 22:38
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Örülök is, hogy a sok kötsög vendéglátóhelyet szarrázúzta a koronavírus és a háború. Csak így tovább! Remélem minél több pincérnek el kell adnia a borravalókból összelopott BMW-jét.
2022. aug. 29. 22:45
 2/16 anonim ***** válasza:
87%
Jol megmondtad nekik, ez az! Nem lennek most a helyukben.
2022. aug. 29. 23:05
 3/16 anonim ***** válasza:
86%
Tökös gyerek vagy, én nem mertem volna így szidni őket egy random anonim fórumon, mint valami retardált.
2022. aug. 29. 23:13
 4/16 A kérdező kommentje:
Nem, te inkább elmész, és zokszó nélkül kifizeted a sehol se jelzett 25 százalékos felszolgálási díjat és még borravalót is adsz mellé.
2022. aug. 29. 23:16
 5/16 A kérdező kommentje:
Ezért tart itt az ország. Ha valakit a pincérek lopása nemhogy nem zavarja, hanem még hozzá is járul, akkor miért kifogásolná Lölőke lopását?
2022. aug. 29. 23:17
 6/16 anonim ***** válasza:
88%
Több ilyen ember kellene, mint te és akkor nem tartana itt az ország, úgy gondolom.
2022. aug. 29. 23:20
 7/16 anonim ***** válasza:
14%
Milyen 25, ahova en jarok ott 50% a kotelezo borravalo es nyilvan a pincernek kulon jattolok zsebbe. Ha neked erre nem futja, jarj a Pennybe parizsi-vegert, ha marad.
2022. aug. 30. 00:18
 8/16 anonim ***** válasza:
79%

Az a baj kérdező, hogy az ócska balkáni Magyarországon nincs jogbiztonság, így a korrupt, csőcselék vállalkozók azt csinálhatnak amit akarnak.

A politikai szint már csak hab a tortán.

Az agyhalott nép meg tapsol is ehhez, mert

- jogi,

- pénzügyi,

- erkölcsi,

- funkcionális,

- politikai,

- érdekérvényesítési analfabéta.

Nyugodtan jelentsd fel őket, mert van alapja.

2022. aug. 30. 00:23
 9/16 anonim ***** válasza:
80%

"Sok helyen kint van a matrica, hogy lehet SZÉP kártyával fizetni, aztán lóf@szt lehet vele fizetni."

Hát ha ők azt mondják, hogy a kiírás ellenére nem lehet fizetni SZÉP-kártyával, akkor én meg azt mondom, hogy azon kívül nincs nálam sem készpénz, sem bankkártya. Szerinted mit csinálnának ezzel a szituval?

2022. aug. 30. 05:28
 10/16 anonim ***** válasza:
89%
Én mondtam már ilyen szituációban (csak nem szépkártya, hanem bankkártya), hogy már pedig nálam nincs kp. Egy percen belül mégis elkezdett működni a terminál...
2022. aug. 30. 07:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!