Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Olcsóbban kijövök ha én sütöm...

Olcsóbban kijövök ha én sütöm a fél kilós kenyeret, mintha megveszem?

Figyelt kérdés

Van egy kenyérsütő gépem.

A kenyér árak pofátlanul hasítanak felfelé, fél kiló kenyér ahol én lakok 500 forinttól kezdődik.

Gondoltam ilyen árak mellett jobban járok ha én magamnak összedobom otthon.

Van aki inkább így tesz a magas árak kikerülése érdekében? Lehet így spórolni?

Kb. mennyi spórolható meg ez által?

2022. aug. 29. 15:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Mit nem tudsz kiszamolni rajta?
2022. aug. 29. 15:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Összetétel alapján nézz utána az alapanyag árakat, energia árnak, számszerűsítsd a befektetett energiádat és az idődet és akkor megkapod az eredményt.
2022. aug. 29. 15:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Jav. áraknak
2022. aug. 29. 15:08
 4/7 anonim ***** válasza:

Egy fél kilós kenyér alapanyagára kb 100 forint, ha te magad csinálod otthon. Szóval 400 forintot spórolsz rajta. Csináltam én is a covid alatt, híztam is 10 kilót miatta. (Finomabb, frissen jó, többet eszik belőle egyszerre az ember, sajnálja kidobni, inkább megeszik etc).

Ugyanitt kenyérsütő eladó.

2022. aug. 29. 16:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Egész más a kenyérsütőben sütött kenyér, mint a bolti. Töményebb, jobban hízlal. Én egy időben csináltam, de egyszerűbb megvenni. Most, hogy mondod, lehet, hogy megint előveszem.
2022. aug. 29. 17:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Vajjal ki kell kenni a kenyérsütőt, amiatt drágábban jön ki.

Ha vaj helyett margarint használsz akkor meg a későbbi egészségügyi költségek illetve korábbi temetés miatt nőnek a költségek.

2022. aug. 29. 17:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Én nem kenem ki vajjal, nem is írja a recept, viszont kell bele vaj.
2022. aug. 29. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!