Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mikortól gondoltok valakit...

Mikortól gondoltok valakit gazdagnak?

Figyelt kérdés
Egyéni véleményekre vagyok kiváncsi. Kire mondjátok, hogy gazdag? Mekkora vagyon kell hozzá? Mi számít a megítélésnél? Ingatlan, pénzügyi eszközök, fizetés?
2022. aug. 29. 14:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
75%

#1: Nekem háromból kettő megvan. Ezek szerint majdnem gazdag vagyok? :D LOL

Nettó 500 fizetés az sehol nincs a gazdagsághoz, sőt, az még a középosztályba sem fér bele.

Gazdag az, akinek már nem kell dolgoznia ahhoz, hogy gond nélkül, átlagon felüli életszínvonalon megéljen, mert a befektetései és passzív jövedelme hoz annyit, hogy ezt finanszírozza.

2022. aug. 29. 16:23
 12/19 A kérdező kommentje:
Direkt írtam, hogy egyéni véleményekre vagyok kiváncsi. Nyilván mindenki mást tekint gazdagnak.
2022. aug. 29. 16:39
 13/19 anonim ***** válasza:
48%

12: tehát nincs sok értelme, mert kb. sejtheted, hogy mindenki a két szinttel fölötte lévőt tartja annak.

Egy hajléktalan nincstelennek a minimálbéres gyári szalagmunkás is gazdag..

Pedig ugye szó nics erről.

2022. aug. 29. 17:18
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Gazdag, aki nem a havi fizetéséből él hanem a tőkéjének/befektetéseinek a hozamaiból, és messze az átlag életszínvonal felett.
2022. aug. 29. 17:50
 15/19 anonim ***** válasza:
#14 - Mivel te vagy a 3. aki ezt leírja, mondjátok már el, hogy ezt kitől idézitek. :)
2022. aug. 29. 17:55
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Gazdag az, akinek a megtakarításai és annak hozamai haláláig fedezik az életszínvonalát.
2022. aug. 29. 17:56
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem kell a megélhetésért minden nap dolgoznia, nincs kiszolgaltatva cégeknek, politikának.

Egészséges körülmények között élhet.

Szabad ember.

Aki itt tart az már gazdag.

2022. aug. 29. 18:10
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

#15: Nem kell ezt idézni. Gazdag ember nem fizetésből él. Pont.

Középosztály az dolgozik, de kényelmesen megél és nem kell számolgatnia, telik mindenre. Ez Magyar viszonylatban olyan nettó 1,5 millió jövedelemtől kezdődik egy 2-4 fős családnak.

2022. aug. 29. 18:16
 19/19 anonim ***** válasza:
#15 Sehonnan. De amíg más ossza be a napodat (főnök), addig nem vagy gazdag lehet bármennyi pénzed.
2022. aug. 29. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!