Eddig azt hittem, hogy aki munkát akar találni az talál is. Mostanra megtudtam, hogy ez nem így van. De miért?
én már két éve nem találok, pedig a létező összes közvetítőnél regisztrálva vagyok, plusz munkaügyi, plusz minden nap portálok, közvetítők oldalai, hirdetési újság.
és nem kefekötő szakmában voltam, hanem informatika. :)
Ehhez már túl későn születtél
Fohászkodj Szent Viktorhoz, az megigérte hogy megint lesz ilyen. Mondjuk én kételkedem, de hátha mégis
"nem kefekötő szakmában "
Informatikusból túltengés van, keféből meg hiány.
Szia! Eddig én is így gondoltam, mint te. Mindig volt munkám, én is pesti vagyok, és korodbeli, sose voltam munka nélkül, beszélek 4 nyelven, 3-at felsőfokon. Én is 'mindenre' jelentkezem, takarításra is, szakmában is. Folyamatosan, már 3 hónapja!!!! Eddig 'kapkodtak' utánam, mindig én válogathattam, most csak annyit mondok, sikerült egy mellékállást találnom nem szakmában, havi 40-50ért....:D:( röhej... De még ennek is örülnöm kell.
Kitartás!! Keress tovább, én is azt teszem!!
Az a legrosszabb hogy ha találsz is munkát, és fel is vesznek, a 80%-a átverés. :( Még a legbiztosabb, akár állami szervek is átverhetnek. Szar a világ :(
De azért kitartás, lehet találni csak jóó sokáig kell keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!