Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hova tudok elvinni ruhát?

Hova tudok elvinni ruhát?

Figyelt kérdés
A h&mbe vittünk, viszont ott csak 2 kupont lehet egyszerre levásárolni, ami az ottani árakhoz képest szinte semmi, bár az is valami. Rengeteg ruha van még otthon, egyesével nem szeretnék vele foglalkozni. De ingyen sem akarom elvinni valahova. Tudtok ajánlani valami jó helyet?
2022. aug. 25. 13:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kirakod 1 szatyorban a kuka mellé, a rászorulók örülni fognak neki.
2022. aug. 25. 13:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát pedig anélkül nem tudod eladni, hogy foglalkoznál vele...

FB marketplace, vatera, stb. De szinte kizárt, hogy csomagban adott össz-összegért valaki megveszi... Darabonként elkelhet, legalább a jobb darabok.

Én adománypontokra szoktam vinni, de az persze ingyenes.

2022. aug. 25. 13:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én gyermekotthonba adnám.
2022. aug. 25. 14:35
 4/6 anonim ***** válasza:

Régebben minden ruhámat eladtam pár napon belül, most felrakom őket a netre és évekig jelentkező sincs rá. Nagyon sok az eladó és kevés a vevő...

Így ingyen adom oda a szomszédomnak, meg a kuka mellé rakom ki...Ez van, még a legmárkásabbnak, nem hordottnak sincs már értéke.

2022. aug. 25. 16:42
 5/6 anonim ***** válasza:
A menhelyek rendszeresen tartanak garázsvásárokat. Én az ismerősi körömtől be szoktam gyűjteni tavasszal és ősszel a kiselejtezett ruhákat és átviszem a menhelynek. Szívesen keresek kincseket és én magam is szívesen adományozok, hogy másnak öröme legyen abban, amire nekem már nincs szükségem. Az állatoknak pedig folyamatos támogatásra van szükségük, ha többel nem, ennyivel legalább hozzá teszek a nemes ügyhöz. Adományozok,adományt gyűjtök, szállítok és vásárolok. :)
2022. aug. 26. 09:02
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Tarthatsz garázsvásárt.

Szépen felaggatod vállfákra és kiteszed a házad kapujához, vagy ha tházban laksz, a lépcsőház elé. Előtte esetleg a környéken bedobálsz cetliket, hogy garázsvásár lesz, jó ruhákat lehet pár ft-ért venni.

2022. aug. 26. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!