Volt már olyan tárgy, termék, szolgáltatás, amit megvettél és amihez nevetségesen olcsón jutottál hozzá, de számodra pedig nagyon értékes hasznos volt, vagy a mai napig az? Mi volt az és miért érte meg?
Évekkel ezelött egy jó minőségü (neves) Tanslator-t vettem - magyar-angol-orosz - 4500 Ft-ért, amikor a piaci ár ennek tízszerese volt. Viszont ez a korábbi design volt még és az utolsó darabokat majdnem hogy elosztogatták.
Sok évig használtam, mert zsebben elfért, és sokszor volt rá szükség.
Az okostelefonok akkor még nem voltak megvehetö árban, az nem jött volna szóba.
- Kedvezménykártya. Sok kiállításra, és múzeumba ingyenes a belépés vele. Évi olyan 10000 forint, de tavaly olyan 70000 körüli jegyárat spóroltam vele.
- Napszemüveg. Eredeti. Hivatalos bolt megszűnésekor vettem 30000-ért, rá fél évre, a legolcsóbb helyen is 60000 felett volt, most valami 80000.
- Fűkasza. Profi. Haver nyerte, zsír új, szűz példányként. Panellakóként eladta akkor 20000-ért, pedig vagy 40000 ért. Most...passz, de drága.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!