KUKA Robotics-ba nehéz bejutni?
Figyelt kérdés
Mennyire nehéz oda bekerülni, mert van felvételi és van akinek 2x-ra sem sikerült.2022. aug. 18. 09:26
1/10 A kérdező kommentje:
Mert egy dolgot felére írtam nem egyenlő azzal, hogy analfabéta lennék. :"D
2022. aug. 18. 09:36
3/10 anonim válasza:
#2 altalanossagban valaszoltam, eszre sem vettem, hogy elirtal valamit.
4/10 A kérdező kommentje:
#2.: Akkor elnézésedet kérem. Nagy rajtam a stressz főleg, hogy soha nem voltam ilyen helyen félek a kudarctól.
2022. aug. 18. 09:46
6/10 A kérdező kommentje:
Csak mindig azt hallom, hogy nem sikerült 2x-ra 3x-ra 4-re meg ilyenek ettől kicsit azért be fosok.
2022. aug. 18. 10:48
7/10 anonim válasza:
Miért akarsz odamenni? Ahogy hallottam elég kuka a színvonal és az emberek is szemetek :(
8/10 A kérdező kommentje:
Az ismerősök miatt, mert nehéz egyedül megindulni ott több mindenkit ismerek, csak jobban esne nekem ott mint egy idegenebb helyen ahol senkit se ismerek lesz kísérőm is ha úgy alakulna, meg ugye busz is kivinne a helyre. Nem tudom milyen a színvonal nekem sokan azt mondják, hogy jó fejek jó minden meg ilyesmi. De nem tudom én be vagyok parázva mindentől is, ettől meg főleg. Ha nem tetszene úgy is el mennék.
2022. aug. 18. 12:11
9/10 anonim válasza:
Én úgy hallottam elég jó hely, jól fizetnek, megbecsülik az embert.
10/10 Haburc válasza:
Én dolgoztam ott. Szar cég, rossz fizetéssel gyakorlatilag minimálbért lök plusz bunkó főnökség. Felvételikor is alig vettek fel. Három év után megelégeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!