Lehet készíteni "kamu" PayPal fiókot?

Lehet, csak éppen nem sok értelme van.
(Ha nem akarod, hogy a neved látszódjon, csinálj céges paypalt)
Ha csinálsz egy fiókot valami random néven, hozzáadod a kártyádat és csak neten fizetsz vele, akkor elméletbe soha nem fogod elérni az azonosítási limitet. (de ha te fizikai terméket rendelnél akkor az nem a te nevedre menne..)
Ha viszont pénzt is szeretnél fogadni, akkor elég hamar problémába ütközhetsz. Legkésőbb ha eléred a 800e HUF fogadott értéket, személyit fognak tőled kérni (kérhetnek hamarabb is..)
Ha itt nem küldöd be a személyid, akkor minden számládon lévő pénzt zárolják, ha megpróbálsz valami kamu photoshoppolt képet beküldeni akkor azt vagy elfogadják vagy nem, de ha lebuksz akkor komoly jogi gondokba kerülhetsz, a pénzmosás a legkisebb gondod lesz ebben az esetben.

#3 Nincs azzal baj, ha nem az ő nevére megy, hacsak nem ajánlva adja fel az eladó a csomagot (Szóval 0% esély)
Nagyrészt amúgy elfogadják a kis indiaiak a photoshoppolt személyit is, leszarják ők is, mert egy hulladék cég.
Nem lesz baja a kérdezőnek, amúgyis valószínűleg el sem fogja érni a 800as limitet.

Én már nagyon régen csináltam fiókot, de azt hiszem tavaly kaptam egy levelet tőlük, hogy igazolnom kell magam, különben törlik a fiókomat. Csatolni kellett a személyimet, banki levelet, közmű számlát, amin a nevem és a címem szerepel, és a személyin és a bankkártyán lévő név lehet csak a fiók neve, és a lakcímkártyát is be kellett szkennelni a szállítási cím miatt, bár egyes vásárlásoknál lehet másik címre kérni a rendelést.
Sokszor belépni is csak úgy lehet, hogy küldenek egy kódot a mobilra és azt is be kell beírni.
Mivel csak a saját bankkártyádat és személyidet csatolhatod, és ezeken betű szerint meg kell egyezni a névnek, így nem tudsz másik nevet kitalálni, kamuként regisztrálni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!