Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kifizette a csomagot de nem...

Kifizette a csomagot de nem veszi át, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Lehet nem épp a legjobb kategóriába tettem a kérdést, de nem találtam jobbat.

Szóval az a szitu, hogy marketplacen árultam egy adag könyvet 10e forintért. Jött is egy érdeklődő aki mondta, hogy személyesen átvenné, de kifizeti előre, hogy ne adjam oda másnak. Mondtam neki, hogy oké. Akkor még nem tudtam mi lesz. Átutalta az összeget és mondta, hogy majd jelez mikor tudja átvenni. Na ennek két hónapja. Hetente írok neki, hogy mi a szitu. Eleinte még reagált is, de most már válaszra se méltat. Nálam van a cucc is meg a pénze is. Mit tudok tenni ebben az esetben?

2022. aug. 12. 07:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Amikor válaszolt mit írt?

1) visszautalod a pénzt és eladod másnak a könyvet

2) tartogatod tovább a könyveket és vársz rá

3) eladod másoknak a könyvet és, ha jön átvenni, vagy jelentkezik, akkor visszaadod a pénzét

2022. aug. 12. 07:55
 2/7 A kérdező kommentje:

Azt írta, hogy szervezés alatt van a dolog.

A számlaszámát nem tudom. Nem adta meg.

2022. aug. 12. 07:56
 3/7 A kérdező kommentje:
Valszeg vissza tudnám keresni, hogy honnan jött a pénz, de júniusban volt a dolog és nem tudom milyen néven keressem, mivel a facebookon anonymus néven van fent és ragaszkodott ahhoz, hogy emailen keresztül intézzük a dolgot ahol szintén anonymus a neve.
2022. aug. 12. 08:03
 4/7 anonim ***** válasza:
74%
Ez valami üldözési mániás lehet, hogy ennyire anonim életet él...
2022. aug. 12. 08:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Vagy a mein kampf volt az adásvétel tárgya :D
2022. aug. 12. 08:57
 6/7 anonim ***** válasza:
54%

Mégis hogy fizetett akkor? Ha átutalással, akkor látod a számlaszámát. Ha Paypal-on, akkor az email címét és mindkét esetben vissza tudod neki küldeni a pénzt.

Azt ne mondd, hogy kriptoban fizetett!

2022. aug. 12. 11:59
 7/7 A kérdező kommentje:
Most megnéztem az emaileket. Még május 24.-én utalt. Azóta rengeteg pénzmozgásom volt és nehézkes lenne visszakeresnem. De valszeg ez lesz, mert mást nem tudok csinálni.
2022. aug. 12. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!