Milyen munka lenne jó?
23 éves lány vagyok. A végzettségem 8 általános.
4.5 éve egy cégnél dolgozom operátori munkakörben. Szeretnék váltani, de sajnos azt veszem észre, hogy gyárakon kívül nincs más lehetőségem. Mehetnék fagyit árulni nyárra, vagy egy kocsmába pultosnak, de nem tudok. Emberek előtt lefagyok. Évek óta ezzel küzdök. Egy buszjegyet alig tudok kérni. Szóval ezek a lehetőségek kihúzva.
Mehetnék takarítónak. Ha netán bejelentett akkor se élvezhetem az adótementességemet. Ugyanis 23 vagyok. A gyárban aki nem adómentes az 250 ezret keres. Én adómentesen 310 ezret. Takarító állás fix 230 amiket találok. Nem érné meg.
Szeretnék tanulni később. Kutyakozmetikát. Az 1 éves suli. Én előbb szeretnék munkahelyet váltani. Besokaltam. Ennyi mindent már nem tudok elnézni.
Kutyakozmetikát kitanulnám akkor se tudnék rögtön elhelyezkedni. Sajnos nekem nem adatott meg ,hogy legyen egy gyerekszobám. Kényszerből albérletet kell fizetnem. Ez mellett nem tudnék egy szalont bérelni. Nagy kár..
Milyen munka lenne az ahol el tudnék helyezkedni azonnal nem kevesebbért mint amit most keresek?

1: 8 általánossá gondolod beszél folyékonyan angolul?
Előbb érettségizz le. Aztán lehet gondolkodni, merre tovább.

Biztos vam valami lehetőség csak én nem találtam meg.
Tanulnék is valamit ami meg van 3 hónap alatt akár ha az kell..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!