Ezüst rudat is gyártanak, vagy csak aranyrudat?
Figyelt kérdés
2022. júl. 29. 13:28
2/7 A kérdező kommentje:
Ezaz!
És hol lehet venni?
2022. júl. 29. 14:44
3/7 anonim válasza:
Írd be a google-ba, hogy befektetési arany, na, ahol olyat árulnak, ott árulnak ezüstöt is.
4/7 A kérdező kommentje:
Beírtam, hogy befektetési ezüst, és kiadta:
Életemben nem lesz erre se pénzem :D
De azért tetszik, hogy vannak ilyesmik.
2022. júl. 29. 16:06
5/7 anonim válasza:
Ne gondold, hogy nem lesz pénzed, ez korántsem biztos. 18 éves koromban direkt azért nem mentem el jogsit szerezni, mert irreálisnak tűnt, hogy nekem bármikor autóm legyen, anyagi okok miatt. Apámnak se volt. Aztán teltek múltak az évek, melóztam, tanultam és egyszercsak szalonból vettem újautót😃. Kitartás!
6/7 A kérdező kommentje:
Szép teljesítmény. Gratulálok hozzá.
De egy ezüstrúd ilyen árak mellett, azt hiszem, egyenlőre legalábbis, de álom marad :)
2022. júl. 29. 17:26
7/7 anonim válasza:
Nézelődj itt!
Ne mindjárt 2-3-5 kilós tömböket nézz.
Aranyat/ezüstöt úgy kell venni, hogy apránkén, az árfolyamot figyelve vásárolunk. Így kisimíthatod az árfolyam ingadozásokat valamelyest.
Ha van egy kis felesleges pénzed, apránként veheted a nemesfémeket, akár havonta, jövedelemtől függően persze.
5#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!