Sportfogadásból, tippmixből meg lehet élni?
Tudom komoly statisztikákat kell követni róla, elemezni a csapatokat, játékosokat, lehetnek benne meglepetések is.
Továbbá adózni kell egy bizonyos nyeremény után?
Mivel nem kaptál normális választ így válaszolok neked én.
Igen meglehet.
De a 6-os válaszolónak igaza van 2-3% képes hosszútávon profitálni. És ennek a töredéke él meg belőle. Havi 20-30%-os hozam simán realizálható ami pár milliós tőkénél kitermel akkora profitot, hogy megtudj élni.
Nekem jelenleg 1 millió a befektet tőkém de nem csak ez a bevételi forrásom. Tanuld meg mi az az egyseg/roi/ turelem stb es akkor elobb utobb menni fog. Jaa es csak single tippeket rakj:)
Én egyelőre kicsiben kezdtem el, olyannyira, hogy 200 ft-al raktam meg meccseket. Eddig 4-et tippeltem, 3 győztes volt. Nem single tippek voltak, vagyis nem 1 meccsre raktam csak, hanem max 3-ra.
Én Úgy tervezem, hogy amit eddig nyertem, vagyis a profitot, teszem fel újra. Egy bizonyos összeg felett, majd kiveszem a pénzt. Legalábbis most így gondolkozok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!