Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kobenfx ? Valaki előfizetett...

Kobenfx ? Valaki előfizetett már kobenfx forex stratégiájára ? Esetleg vélemény róla ?

Figyelt kérdés

2022. júl. 25. 07:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
81%

Ha valaki ennyire sikeres lett a kereskedésből, akkor miért menne tanácsadónak?

:D

2022. júl. 28. 10:41
 12/18 A kérdező kommentje:
Ma néztem meg újra a gyakorit és mennyi kérdés érkezett :D Nagyon szépen köszönöm a felvilágosítást mindenkinek :)
2022. júl. 28. 14:27
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha valóban jó minőségű oktatást szeretnél, ingyen, akkor xm.com Szoboszlai Attila, minden nap 17-20 óráig.
2022. júl. 29. 17:20
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

#13 Anno 2015-2017 között én is tőle tanultam ki a kereskedést.

Akkor még kedden, meg csütörtökön voltak webináriumok.

Ha jól emlékszem akkor az Attila volt keddenként, csütörtökönként pedig a Sándor Zsolt.

Egy jó 100-150 előadást megnéztem tőlük.

2022. júl. 29. 18:14
 15/18 anonim válasza:
79%
Semmiképpen se. Jól lehúzza az ügyfeleit osztalék címen, miközben klisés közhelyeket puffogtat. Ja és mellé még scammer is. Vagyona nagy része valószínüleg nem is ebből, hanem illegális dolgokból lehet. Pl az exfelesége is luxusprosti volt, lehet hogy ő futtatta. Bünoző barátok, veszélyes is lehet a csávo. Meg persze a látszat itt is csal. Egy lambo árát 5 ev alatt köhögte ki, úgy hogy közben eladott egy lakást, audi r8-at.
2022. aug. 2. 04:49
 16/18 anonim ***** válasza:
83%
Koben jó trader, pénzének egy része ebből van de amit ő instagrammon előad az nem a valóság ezt mondom úgy hogy 3 éve vagyok a piacon és van rálátásom, plusz közös ismerősök akik személyesen is jó viszonyt ápolnak vele. Egyszer elszólta magát, hogy éves bevétele 100 millió környéke, ami reális is. FTMO számlája 200.000$, abból állandóan havi 10%-ot nem tud fenntartani, főleg nem nyáron, szóval ott éves hozama kb 70-80%-ra redukálódik, a többi pedig kurzusokból jön. Ezzel szemben ő sokkal nagyobb, de demo számlákkal flexel. A rossz tradejeit pedig nem mutatja, sok van neki. Az a 80% találati arány amit igér, jó lesz 30-40%-nak, ami amúgy így sem rossz, mert jó a money managementje.
2022. aug. 2. 21:14
 17/18 anonim ***** válasza:
80%

jaj koben szivesen beszelgetnek olyannal aki ismeri, en is a piacon mozgok..

Nem hinnem hogy akkora sztar. Aki eljut arra a szintre h ennyi mindene legyen nem hencegne vele... hanem meghuzna nagat... ez meg arcodba tolja!!!!

sztem nevetseges, vszinu mashonnan van penze ha van egyatalan!!!

2022. aug. 26. 22:37
 18/18 anonim válasza:
71%
Nem ajánlom, megvettem a Pro plant, még fél éve $1000-ért, egyszerű SMC , ami jó lenne, de nem úgy ahogyan azt ő tanítja. Az oktatási rendszere egyenlő a nullával, 1on1 okat ígér ,korlátlan számban, párat sikerült is abszolválni, kb 30 percet beszélhetsz vele hetente, ami szintén jó lenne, ha közben oda is figyelne rád, de a telefonját nyomkodja meg mindennel foglalkozik ,csak nem veled, ha megkérdezel valamit, válaszul azt kapod , hogy "ezt tudnod kéne". Napokig kell könyörögnöd, hogy időpontot egyeztess vele. Az alap koncepció 2 videóból ál. Nincs semmi kézzel fogható stratégia. A diákjai közül kis páran rendelkezik funded számlával, már ha egyáltalán van ilyenjük... összegezve: a stratégiát nem botnja szét elég jól ,pszichológiai részt ne várj tőle, a naplózás fontosságát nem is említi. A legtöbb forex guru már csak ilyen, nehéz tényleg jót találni. Minden esetre külföldit keress, photon trading, phantom trading, mentfx.
2022. nov. 15. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!