Kimostam egy 100 euróst. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A férjem ingének zsebében benn volt egy 100 eurós, amit nem vettem észre és véletlenül kimostam. Összehasonlítottam egy normális bankjeggyel, egy kicsit rövidebb és szűkebb lett és megfakult a színe. Lehet nem is volt igazi? Mit tegyek?2010. szept. 22. 10:33
1/5 anonim válasza:
vásárold le a tescoba :)
na, viccet félretéve, hasonlítsd össze, nézd meg a biztonsági elemeket, ha nem hamis, vidd el a bankba, vagy a postára, bár nem tudom, hogy ott az eurot is kicserélik-e..
2/5 anonim válasza:
Pénzváltós vagyok. Elvileg semmi gond nincs vele. Váltsd be valutapénztárban. Mi gyakran veszünk olyan bankjegyet, ami ki van mosvaSokan kimossák:) Csak annyi a különbség, hogy hófehér az uv alatt a papír, vagyis lila fénye lesz. Ha a biztonsági elemek benne vannak, márpedig miért is lett volna nálad hamis bankjegy, akkor köteles átvenni a valutás, és a bankos is. Kicserélheted, vagy gond nélkül beválthatod.
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat!
kerestem egy oldalt neten ahol megtudom nézni a biztonsági elemeket.
a vízjel, az a csík ott középen, azok az illeszkedő jelek vagy mik jók. a hologramm váltja a színét, de megkopott, a hátoldalán az a színváltós festék szintén kicsit kopott és mintha csillogna és nem látok határozott színváltás.
de mondom az a furcsa, hogy összement a papír, 1-2 mm-rel kisebb a normális 100-asnál...
sajnos uv-m az nincs
biztos jó????
2010. szept. 22. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!