Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért nem tudok fizetni sehol...

Miért nem tudok fizetni sehol Edenred Ticket Restaurant SZÉP Kártyával?

Figyelt kérdés

Már több üzletben is "ELUTASÍTVA" üzenet jelenik meg a terminálon. Elvileg mind elfogadóhely, de sehol nem tudtam még használni ezt a szutyok kártyát. Regisztrált kártya, az azonosítás sikeres volt, az alkalmazásban aktív a státusz. A pénztárnál azt mondták, hogy vegyiárun kívül bármit vehetek. Természetesen csak élelmiszert vásároltam volna vele. Az alkalmazásban is megjelennek a sikertelen fizetések "Ismeretlen elfogadóhely csoport" üzenettel.

Ki, hol, mire tudja használni az ilyen kártyáját?

2022. júl. 23. 08:40
 1/3 Koplárovics Béci ***** válasza:
Nem tudom, hogy ez milyen "SZÉP-kártya", de nem hiszem, hogy sok köze van ahhoza, amit általában SZÉP-kártyának hívnak. De ott is, a 3 különböző SZÉP-kártyát sem mindenhol fogadják el (külön kell szerződést kötni a kibocsátókkal). Mondjuk a másik 3 SZÉP-kártya esetében is megszűnt már az, hogy boltban lehet vásárolni vele. Az sem lehetetlen, hogy az adott boltban azért mondták, hogy elfogadják, mert az Edenred más cafeteria kártyáját fogadják el.
2022. júl. 23. 08:49
 2/3 A kérdező kommentje:

Az Edenred oldalán direkt erre a kártyára vonatkozó elfogadóhelyekre kerestem rá. A környező falvakban, városokban kb. 40 helyen elfogadják. Ha pedig boltokban nem lehet már vásárolni vele, akkor az Edenred frissíthetné az elfogadóhelyek listáját.

Étterembe még nem próbáltam, mert nagyon ritkán megyek. Havi 50 ezret problémás lesz így elkölteni.

2022. júl. 23. 09:04
 3/3 anonim válasza:
Pont ez a problemam nekem is.Sikerult azota ???
2023. ápr. 15. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!