Miért nem tudok fizetni sehol Edenred Ticket Restaurant SZÉP Kártyával?
Már több üzletben is "ELUTASÍTVA" üzenet jelenik meg a terminálon. Elvileg mind elfogadóhely, de sehol nem tudtam még használni ezt a szutyok kártyát. Regisztrált kártya, az azonosítás sikeres volt, az alkalmazásban aktív a státusz. A pénztárnál azt mondták, hogy vegyiárun kívül bármit vehetek. Természetesen csak élelmiszert vásároltam volna vele. Az alkalmazásban is megjelennek a sikertelen fizetések "Ismeretlen elfogadóhely csoport" üzenettel.
Ki, hol, mire tudja használni az ilyen kártyáját?
Az Edenred oldalán direkt erre a kártyára vonatkozó elfogadóhelyekre kerestem rá. A környező falvakban, városokban kb. 40 helyen elfogadják. Ha pedig boltokban nem lehet már vásárolni vele, akkor az Edenred frissíthetné az elfogadóhelyek listáját.
Étterembe még nem próbáltam, mert nagyon ritkán megyek. Havi 50 ezret problémás lesz így elkölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!