Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vateran adtam el egy bitkészle...

Vateran adtam el egy bitkészletet 3500ft-ért. Elküldtem, erre a hölgy közölte, hogy ezek használt és kicserélt fejek. Kettő fej tényleg véletlen ki volt cserélve gagyira, de utánaküldtem a jót. Erre a rendőrséggel fenyeget. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
2010. szept. 21. 23:41
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Jah még azt is vállaltam, hogy 500ft-ot adok neki a "kopott fej miatt" de arra meg nem is válaszolt. aztán mondtam neki, hogy az állítólagos gagyi fejekkel menjen be egy Hilti márkakerbe, ott is igazolni fogják, hogy eredetiek. Erre nem is válaszolt. Csak azt hajtogatja, hogy megy a rendőrségre.
2010. szept. 22. 15:31
 12/15 anonim ***** válasza:

"Csak azt hajtogatja, hogy megy a rendőrségre."

Írd meg neki,hogy üdvözlöd a biztos urakat és sok sikert,

valamint hogy részedről a téma lezárva,aztán többet ne is foglalkozz vele.

2010. szept. 22. 18:05
 13/15 A kérdező kommentje:
Ezzel már csak az a baj, hogyha ez a retardált nő feljelent akkor mindenféleképpen arra a kapitányságra kell mennem kihallgatásra, ami tőlem 220km-re van. Ez pedig benzinben is 15.000ft lenne nekem. Ez elég nagy hülyeség lenne 3500ft miatt.
2010. szept. 23. 12:36
 14/15 anonim ***** válasza:

Látom nem érted:Nincs miért feljelentenie.

ha mégis elmenne,szépen hazaküldik.

2010. szept. 26. 22:01
 15/15 anonim válasza:

Ja, utolsónak igaza van. Miért kéne oda menned rendőrségre? Nincs átvett idézés, ha akarnak valami jöjjenek el érted. :D

De 3500 ft- ért? Fenyegesd meg hogy ha nem áll le, feljelented zaklatáért. :D

Na, mivel már eltelt egy kis idő azóta, leírhatnád mi lett a végeredmény. Csak okulás képen.

2012. szept. 7. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!