Mi van ha most ekkora rezsiárak lesznek mindenki elkezdi a családi házakat árulni és megint összeomlik az ingatlanpiac?
Figyelt kérdés
2022. júl. 14. 23:22
11/22 anonim válasza:
#10 Nem vagyok benne biztos. Kérdés, hogy amúgy miben van a pénzed, és mibe tudnád befektetni.
Simán lehet, hogy a kp-ben tartott pénzed (vagy részvényben tartottat) elviszi az infláció, ezért kp-ban kispárnában tuti nem tartanám, akkor sem, ha most ráfizetéssel lehet csak ingatlant venni.
12/22 anonim válasza:
A másik, hogy tényleg opció az összeköltözés. A családi házak sok helyen a lokáció miatt olcsóbbak, mint a panelok. Hiába adja el a házat, az árából max albérletbe mehetne.
13/22 anonim válasza:
Van egy olyan erzesem, hogy jovo tavasszal, nyaron... a keszpenzes vevo aranyat fog erni. Sok magukat tulvallalt balfsz fogja eladni a pecot. En pedig ezt kivarom es veszek.
14/22 anonim válasza:
És ha eladják ezek az emberek,akkor miből fogsz venni,ha most se tudsz?40-50 millió forint egy normális ház,és arra még költeni is kell.Ha most nem tudod megvenni,akkor 1 év múlva se fogod tudni,mert nem 15 millióért fogják eladni a most 40 milliót érő házat.
15/22 anonim válasza:
Ki mondta hogy nem tudok venni? De nyílván várok ha olcsóbban fogok hozzájutni. ÉS nem várom el hogy 15 legyen nyílván.... ha már 5 milliót spórolok jól jártam.
16/22 anonim válasza:
most nem tudod megvenni,akkor 1 év múlva se fogod tudni,mert nem 15 millióért fogják eladni a most 40 milliót érő házat." Na na! Az inkább 15 milliót ér és feltolta 40 re a piac !!!
17/22 anonim válasza:
Semmi baj nem lesz, majd kibővítik nekik az ócsai lakóparkot, aztán mindenki jól meg lesz mentve.
18/22 anonim válasza:
Minden annyit ér, amennyit adnak érte. Ha most egy ház 40 millióba kerül, és valaki megveszi annyiért, akkor annyit ér.
19/22 anonim válasza:
18. Nem fogják megvenni! Most minden egyedül álló a legkisebb kis garzont fogja keresni.. tehát szerintem most a garzon lakások felvásárlása -eladása jó biznisz lessz.
20/22 anonim válasza:
Ha tényleg akkora válság lesz mint mondják,akkor szerintem az embereknek nem az ingatlanvásárlás lesz a legnagyobb gondjuk,hanem a túlélés.Akik eddig éppen hogy kijöttek hó végére,vagy jobb esteben eltudtak rakni pár ezer forintot,ő nekik az lesz az első,hogy ne haljanak éhen,meg ne fagyjanak meg.Ebbe a helyzetbe csak az fog tudni házat venni,aki meg tudná venni 40 millióért is.Akinek meg pl csak az önerő van összegyűjtve egy hitelhez,az nagyon meg fogja gondolni,hogy a jelenlegi heylzetben bele mer e vágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!