Hol tudnék ilyen késeket és hamis pisztolyt venni?
Figyelt kérdés
Szeretnék ehhez hasonló dolgokat olcsón venni. Szerintem jól néznek ki. Persze tudom, hogy annyira nem olcsók, de hátha ti tudtok egy jó helyet. Hiszen minden fegyver imádó gamernek kell egy ilyen.
2022. júl. 8. 22:26
1/3 A kérdező kommentje:
A késvilág.hu weboldalt néztem már, de ott minden túl drága. Nekem nem az a lényeg, hogy a kés jól vágjon, hanem jól nézzen ki, persze azért ne műanyagból legyen.
2022. júl. 8. 22:38
3/3 anonim válasza:
Önvédelmi boltokban tudsz gáz-riasztó pisztolyt venni.
Pl.: [link]
Úgy néz ki mint a valódi, a funkciói is működnek (be kell tárazni töltényekkel, durran, valós torkolattüze van, mozog a szán, kiveti az ellőtt hüvelyt...)
18 év felett szabadon megvehető, és otthon tartható. Ha nem vagy büntetett előéletű akkor viselési engedélyt is kiválthatsz rá amivel az utcára is kiviheted.
Kést olcsón az aliexpressről tudsz rendelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!