Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Magyarország miért nem lép be...

Magyarország miért nem lép be az eurózónába? Nem éri meg neki?

Figyelt kérdés
Nem éri meg neki vagy más okok vannak? A politikusoknak és az elitnek ez miért jó? ha pénzügyileg nem jó akkor miért?

2022. júl. 7. 19:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
87%

9 - "mint a görög, az olasz és a spanyol."

Egy hónapja voltam Barcelonában - nagyon-nagyon jó lenne olyan életképtelennek lennünk, mint amit ott, személyesen tapasztaltam - de sajnos még csak a közelében sem vagyunk; hülyeséget írtál!

A mi szuverenitásunkat semmi sem korlátozza jobban, mint ha bárki a világon úgy játszhat az értéktelen nemzeti fizetőeszközünkkel, mint egy kanos teeneager a farkával!

2022. júl. 8. 20:42
 12/17 anonim ***** válasza:
77%
Ahoz, hogy belépjünk az eurózónába el kell érni egy gazdasági szintet, ami nekünk jelen pillanatban nincs meg
2022. júl. 10. 02:48
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Így sokkal több pénzt lehet lenyúlni valamint nem látható első pillantásra hpgy Magyarország mekkora szarban van gazdaságilag. Ha euró lenne, és a béreket is euróban határoznák meg, akkor mindenkinek az egész világon feltűnne hogy a magyarok 2eurós órabérért dolgoznak, lakhatás meg egy garzonért 600 euró...

Nagy vicc és nevetség tárgya lenne Magyarisztánból ha ez kiderülni... és azt Orbi persze nem akarja mert Magyarország jobban teljesít..

2022. júl. 11. 16:11
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
13: Külföldön meg ~900 euró egy olyan szoba amiben hárman laktok. Azért értem én, hogy 3ezer eurót keresel, de ha ilyeneket összeadsz, ott sem lesz jobb.
2022. júl. 11. 19:59
 15/17 anonim ***** válasza:
71%

14 - téged az vigasztal, hogy máshol is szar?

Mert akkor nem is olyan nagy varázsló ez az Orbán, ugyanolyan szart csinál mint a többi csavargó...

2022. júl. 12. 01:05
 16/17 anonim ***** válasza:

Magyarországnak megérné, de van akiknek nem.

És a döntő szót utóbbiak mondják.

2022. júl. 12. 17:00
 17/17 anonim ***** válasza:
34%
15: Én csak azt mondom, hogy hagyni kell a "bezzeg külföldön minden kolbálszból van" bullshitet.
2022. júl. 12. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!