Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Megéri kimenni Szlovákiába...

Megéri kimenni Szlovákiába vásárolni?

Figyelt kérdés
Sziasztok egy fb poszt alatt olvastam kommentekben, hogy ott elvileg alacsonyabbak az árak és arra gondoltam kimegyek vásárolni egy barátommal, így felesbe fizetnénk a benzint, ami kb. 4000 ft lenne fejenként. Alapvető élelmiszereket (pl. tej, tojás stb.) vennék, megéri kimenni?

2022. júl. 2. 15:18
 1/6 A kérdező kommentje:
Füleki tescoba szeretnék menni.
2022. júl. 2. 15:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Somoskőújfaluból sem vagyok benne biztos, de Pécsről semmiképpen sem.

Mennyi tartós élelmiszert vennél? Akkor éri meg, ha a helyi árak és a kinti árak közötti eltérés több, mint 4000 Ft, és nem is csak pár forinttal.

2022. júl. 2. 16:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A szlovák oldalon nézem az M-es tojások árát. 0,14–0,28 euró között lehet kapni. 400 forinttal számolva az 56-112 forint között van.

62-84 forint. Milyen árfolyamon váltottátok az eurót?

2022. júl. 2. 16:21
 4/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

inkabb vegigjarni boltokat akkor mar nem?

8000Ft ot fizettek

es mennyit nyertek?

Vesztettek meg pluszban 3000Ft ot fejenkent

vagyis ketten osszesen 14000 forintot adtok ki sporolas cimen?

2022. júl. 2. 17:33
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem, füleki tesco csak pár dologban olcsóbb, mint a magyar, billa és a lidl is. Nekem megéri ott vásárolni dolgokat, ha akciós, mert ott melózom, de csak vásárolni átmenni nem éri meg

Ráadásul a füleki tesco nagyon pici

2022. júl. 2. 19:28
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ja és pont a tej, tojás, hús drágább ott, mint nálunk.
2022. júl. 2. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!