A Velence Korzónál valóban 500 Ft / óra lett a parkolás?
Figyelt kérdés
Úgy értesültem, hogy az első 75 perc ingyenes, utána pedig 500 Ft / óra. Tehát, ha én autóval megyek és mondjuk 10-11 órát strandolok, akkor komolyan kb. 5000 Ft-os parkolási díjat kell majd fizetnem, ha este kijövök a strandról? Ezt nem akarom elhinni. Hát senki nem 75 percre megy strandolni, hanem több órára, reggeltől estig. Köszönöm előre is a felvilágosítást!2022. jún. 30. 22:02
1/13 anonim válasza:
Itt azt írják, hogy ingyenes...
Parkolás
370 férőhelyes személygépkocsi-parkoló áll a látogatók rendelkezésére.
A parkolás a Velence Korzó területén kijelölt parkolókban ingyenes.
2/13 anonim válasza:
Na mi van, autóra fussa, parkolásra nem? Nem kötelező ám autózni, lehet máshogy is közlekedni! :D
Mondjuk logikus lenne, ha azokkal fizettetnek sokat, akiknek van miből. Akinek autója vna, annak van miből, mi ezen olyan meglepő? Fizessenek a gyalogosok a járdakoptatásért, vagy mi? Az autó elfoglal egy csomó helyet, valahol el kell férnie és ehhez helyet is kell biztosítani
3/13 anonim válasza:
Jajjistenem..... ez most mire volt jó???? 2-es...
4/13 A kérdező kommentje:
#1 Nem tudom, hogy az aktuális-e még
2022. jún. 30. 22:15
5/13 anonim válasza:
4: Furcsa lenne, ha a honlapjukon elavult információ lenne...
Persze nem kizárt - csak elég "érdekes"...
6/13 anonim válasza:
7/13 A kérdező kommentje:
#2 Tudnék válaszolni bőven neked, de nem alacsonyodok le a szintedre.
2022. jún. 30. 22:42
8/13 A kérdező kommentje:
#6 Köszönöm, ezeket én nem találtam, elolvastam, azonban sajnos nem derül ki belőle, hogy az általam leírtak ne lennének igazak.
2022. jún. 30. 22:45
9/13 anonim válasza:
7. Mivel nem is ismered a szintemet, csak egy rövid, bár velős megnyilvánulást, így nem is tudnál lealacsonyodni. Mondjuk aki képtelen lemondani az autójáról és a környezetszennyezés sem érdekli, azzal nem egy szinten vagyok, de az alacsonyabb szint egyértelműen nem az enyém ebben az esetben. Gondolom, nem tűnt fel, mennyire sok helyet foglalnak az autók és sokaknak útban vannak, és még ti reklamáltok. A gyalogos közlekedés elől is elveszitek a helyet, tudnék írni bőven, de nem alacsonyodok a szintetekre. Lusta környezetszennyezők!
10/13 anonim válasza:
Bár visszaolvasva a 2. kommentem, egyáltalán nem írtam benne rosszat, de cáfolat már nincs, csak szidalmazás. Mondjuk a gyakoritól (és főleg egy autóstól) nem is várnék mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!