Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi ez az automatizált vállalko...

Benyovszky Oszkár kérdése:

Mi ez az automatizált vállalkozás amit a youtube-on reklámoz a fiatalember?

Figyelt kérdés

#fizetés #vállalkozás #automatizált #automatizaltvallalkozas
2022. jún. 30. 12:43
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%
Én előfizettem és -500.000 Ft-ban vagyok és semmit sem kerestem vele. Az egész arra épül fel, hogy a kurzus után még vegyetek tőle dolgokat, de közben ti kb pár ezer forintot tudtok csak keresni vele. Tanuljatok az én káromból és NE FIZESSETEK ELŐ!
2022. dec. 19. 18:48
 12/13 anonim válasza:

Uhh.

Azért ez durva. Már 897 EUR. Nagyon jól sikerült Dávid videója arról, hogy automatizált a vállalkozás, aztán kiderül, hogy 300 feliratkozót mégiscsak be kell gyűjteni, e-mail levelező listát kell felépíteni, tehát mások zaklatásán keresztül kell boldogulni.

Az elején a videóban el is hangzik, hogy nem kell drága csomagot vásárolni a kezdéshez.

Gondoltam, hogy ennek ára lesz, de nálunk ez az ár két-három teljes fizetés. Aztán eszembe jutott az alap intés: ha én dolgozni szeretnék, azért én fizessek?

Ha ez ennyire jó biznisz, miért nincs olyan programjuk, amivel megtanítanak, hogyan kell ezt csinálni, majd a bevételből kifizetem az ő sikerdíjukat?

Az előre kifizetős megoldás gyomorból elbizonytalanított még akkor is, ha látom, mennyi sok munkát fektettek be ebbe az oktatóanyagba.

A pénzvisszafizetési garancia 45 napra szól. Egyértelműen kiderül, ha addig nem tudok 300 feliratkozót begyűjteni, úgy én vagyok a hunyó. Talán akkor el is bukom a pénzt ilyen alapon - nem dolgoztam, nem értem el a minimális feltételüket, amiért ők nem vállahatnak felelősséget.

Szóval még ha meg is győztek, ez túl nagy rizikó ennyi pénzért.

2023. nov. 13. 12:05
 13/13 anonim válasza:
Azért az nem teljesen úgy van, hogy másokat kell zaklatni. Mindenki a saját akaratából iratkozik fel a levelező listára, ha mégse megfelelő számára a tartalom, bármikor leiratkozhat és nem fog több emailt kapni. Abban viszont igazad van, hogy ez a majd 900 euró elég sok, hogy kifizessem a bizonytalanra. Plusz a hirdetések, ilyen-olyan szoftverek is pénzbe kerülnek és gondolom nem a legolcsóbbat választották. Hiába hirdeti, hogy neki nem ez a fő bevételi forrás, pedig nagyon úgy tűnik. Nem mondom, hogy legyen ingyen, de ez így elég hiteltelen. Külföldön vannak hasonló kurzusok, akár már ingyen is használható tudást ad, de ha gyorsabban akarsz haladni, 9$-ért megkapod amit Dávid 900-ért ad.
2023. dec. 8. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!