OTP részvények. Ki kell szállni?
Még magasabb áron vásároltam 1500 db OTP részvényt.
Jelenleg 15-20% veszteségen állok.
Erre a pénzre (lekopogom..) nincs szükségem, és a következő jó néhány évben sem lesz.
Mit érdemes tenni? Kivenni mielőtt mindent elveszítek, vagy várni akár 5-10 évet?
Az nem lehet, hogy csődbe megy?
Mint például a Sberbank, régebben láttuk a Brókernet, stb.
Kizárt, hogy az OTP csődbe menjen a mostani állás szerint. Max eladja a külföldi érdekeltsegeit, de a jelenlegi gazdasági helyzetet túléli.
Én a helyedben most vennék plusz OTP részvényeket és nem az eladáson gondolkodnék.
Gyors visszapattanás szerintem nem lesz. Idén tartósan 10-11ezer alatt fog maradni. Aztán a piac beárazza a bankadót, látják, hogy minden rendben van, és 2-3 év alatt visszatérhet a normál szintjére.
Hogy ez a normál 13ezer, 15ezer az kérdés, semmiképp nem 10. Aztán ha emelkedni kezd a hype elviszi-e 18-ig.
Én nem adnám el. Ha nem TBSZ-re vetted, akkor érdemes lehet eladni veszteséggel és TBSZ-re visszavenni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!