Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy tudnék adományozást...

Hogy tudnék adományozást indítani magamnak?

Figyelt kérdés

Egy eléggé közismert, gyakori probléma miatt szeretnék gyüjteni minimum 3-5millió forintott. De ha 10 össze jönne, na az lenne a legjobb...

Mire kéne a pénz?

Nos elötte mesélnék kicsit magamról...

22 éves lány vagyok, jelenleg szakmai suliba járok. 2 éves, havi 50 ezer.

Ez után egyetemre mennék ami félévenként várhatólag 800 ezer Ft lesz.

Emellett szeretnék költözni végre egy olyan helyre ahová gyereket is szülhetek, és ami az egészségemnek is megfelelő.

Négy éve kiszámoltuk mennyi lenne az annyi amivel már felvehetnénk egy jókora kölcsönt, a kinézett lakáshoz/házhoz... De azóta köztudott hogy változtak az árak. Semmire nem elég a megtakarított pénzünk.

Nagyon kétségbe vagyok esve, hogy a ott ragadok ahol jelenleg lakom (nagyon leamortizálódott hely)

Gondolkodtam albérletben, de akkor nem tudnék félretenni az egyetemre...

Végső elkeseredésembe ezt találtam az utolsó lehetőségnek.

Rokonság nem tud segíteni, önkormányzati lakást nem kapunk az ukránok miatt, plusz nem vagyunk házasok, és baba sincs.

(Nem akarom hogy a párom emiatt vegyen el, hanem azért mert szeret, és mert úgy érzi itt az idő)

Kérlek adjatok ötleteket!

Mit tegyek!?

2022. jún. 27. 09:46
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Wow nem épp erre számítottam.

Tisztázzuk.Dolgozom,nem is keveset, és a párom is. Egész jól keresünk,együtt kb fél millát.

Szóval nem egy ingyenélő kis szar vagyok aki csak panaszkodik.

Ezt a kérdést egy eléggé elbaszott percemben írtam ki... Eléggé ki voltam készülve, és hirtelen már nem tudtam mit tegyek. Akkor ezt a posztot kb bőgve írtam ki...

Na de a lényeg.

Elég szomorú hogy így állnak egymáshoz az emberek.

Nem egy k***a vagyok, se nem valami c asszony aki egy 27m2-es lakásba lepottyant 6 pulyát,és segélyből él.

De nem is olyan vagyok akinek a szülei megtehetik, hogy pénzel támogassák. Vagy azt modják hogy tesség kislányom itt van tíz milla, meg egy lakás.

És ezt nem is várom el tőlük.

Évek óta dolgozom, most jutottunk el odáig hogy remélhetőleg sikerül lakást vennünk, amit majd szépen fizetünk.

És igen egyszer majd szeretnék anya lenne. Szeretnék egyetemre járni, szeretnék megházasodni és még sorolhatnám.

Azt hogy hogyan fogom mind ezt megvalósítani, még nem tudom. Igyekszem. Készülök az egyetemre, hátha megkapom az állami támogatást,de ki tudja. Ha elég jól megy szakmai suli talán arra se lesz szükségem. (erre elég sok példa van)

Lényeg hogy minden rendben.

De akkor éppen, abban a pillanatban tényleg megvoltam tőrve. És látva ezeket a válaszokat... Hát gratula.

Segítség, és emberség nulla.

Tisztelet a kivételnek.

Gondolom nem velem egy korúak vagytok, vagy ha igen akkor tapasztalatlanok, vagy anyu apu mindent alátok tesz. 😊

Lényeg hogy nincs para. Megoldom.

2022. aug. 25. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!