Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek "Bartha...

Mi a véleményetek "Bartha Károly - Legyen aranyad" féle arany vásárlási lehetőségről?

Figyelt kérdés
Valaki vásárolt tőle/tőlük aranyat? Mennyire megbízható? Minimum mennyi pénzt lehet lehet náluk befektetni? És mennyit érdemes?

2022. jún. 27. 08:27
 1/8 anonim ***** válasza:
30%
Lehúzás
2022. jún. 27. 08:59
 2/8 A kérdező kommentje:

Kicsit bővebben? :D

Illetve akkor milyen más lehetősége van az embernek, ha szeretne aranyba fektetni?

2022. jún. 27. 09:44
 3/8 anonim ***** válasza:
51%

Csak a fb-on van róla infó, azok is hallelujázó öntömjénező videók...

Ezek alapján egy cipőfűzőt se vennék tőle... Ez valami pilótajáték?

2022. jún. 27. 10:15
 4/8 anonim válasza:
33%
Nincs rajta a hivatalos aranykereskedok listajan, valamint nincs sajat honlapja, vagy barmi ahol utana tudnal nezni. Nem kell szerzodest kotni ha befektetesi aranyat veszel. En is vettem csak hivatalos aranykereskedotol de nem kellett szerzodes. Szerintem ne foglalozz vele.
2022. aug. 24. 18:48
 5/8 anonim válasza:
Én vásároltam már tőlük aranyat, minden rendben volt! A szerződés az engem véd, ez egy plusz, amit ők vállalnak. Elmondom nektek, hogy minden engedélyük megvan, maximum te nem tudod, hogy hol kell utána járni, de mégegyszerűbb, ha megkérdezed őket! Érdemes megnézni az értékeléseket, ott név szerint vállalják azok, akik vettek tőlük aranyat, rájuk lehet írni! Azért az érdekelne, hogy ti ezeket a téves információkat honnan veszitek? Egyáltalán felkerestétek őket vagy csak jár a szátok? Van weboldaluk is, ami működik. Jelenleg fejlesztés alatt van, ha rákeresel láthatod ezt is.
2023. jún. 4. 15:51
 6/8 anonim ***** válasza:

#5:

Nem akarlak paráztatni, de Aliexpressen olyan profi hamisítványokat árulnak hogy Te mint átlag befektető sosem fogod megtudni, hogy aranyat, vagy egy aranyozott ötvözetet birtokolsz.

Azokat is bliszterben, hologrammal, sorszámozottan, verdejellel áruljak. Nem azt mondom Te ilyet kaptál... De szetem nem tudhatod.

Az arany sajnos bizalmi termékké vált. Annyira lehetsz biztos abban hogy aranyat veszel, mint az amennyire megbízol az eladóban. :(

Csak nyisd meg az Aliexpress oldalát, és írd be: gold bar

És hidd el hiába árulják ezeket ott "copy" ként. Mivel nincs rajtuk feltüntetve, elképzelheted hány embert vertek már ezekkel át bűnözők. Nem az Alis eladó, hanem aki azt megveszi hogy occsó aranyként adja tovább... :[

2023. jún. 19. 13:02
 7/8 anonim válasza:
Az arany nem értékmegőrző befektetés, 2020 nyara óta nem emelkedett az árfolyama. Ebbe akkor érdemes tenni, ha diverzifikálni szeretnéd a befektetéseidet. Inflációkövetésre az állampapír jobb.
2023. okt. 24. 06:10
 8/8 anonim ***** válasza:

#7 "...2020 nyara óta nem emelkedett az árfolyama. ..."

Ezt az infót honnan vetted?

Nézz utána újra! Nem kicsit emelkedett! Nem hogy 2020 óta, de már akár 2022 óta is!

nov. 2. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!