Mi volt eddig a legnagyobb címlet, amit találtatok elhagyva?
Figyelt kérdés
Pénzre gondolok. Nekem eddig az új ezres volt, azóta egy 500-as, meg attól lejjebb az összes apró. Festéskor két éve még papír kétszázas is elökerült.2022. jún. 26. 15:38
A kérdező szavazást indított:
5
10
20
50
100
500
1000
200
2000
Magasabb összeg vagy nem forintban talált pénz (esetleg leírom)
24 szavazat
2/9 A kérdező kommentje:
#1 ejha.
2022. jún. 26. 16:46
3/9 anonim 

válasza:

én egy tízezrest találtam a minap az utcán, egy elhagyatott helyen
örültem neki :)
4/9 A kérdező kommentje:
#3 Gondolom. ;)
2022. jún. 26. 17:01
5/9 anonim 

válasza:

Papír 100 ft-os még gyerekkoromban. Nagy mázlim volt. Többször elhagytam a kulcsomat amikor elmentem a haverokkal biciklizni, anyámék már kivoltak tőle, hogy zárat kell cseréltetniük (kertes ház). Egyik alkalommal amikor pont rájöttem, hogy megint elhagytam, találtam a szomszéd utcában a járdán egy papír 100 ft-ost. Hálistennek otthon nyitva volt minden, beosontam, lenyúltam egy kulccsomót és lemásoltattam a kulcsokat a talált pénzből. Aztán meglett az elhagyott is, hetek múlva muter megtalálta a ház előtt a fűben. xd
6/9 anonim 

válasza:

Én húszezrest találtam az egyik farmerom zsebében, nagyon megörültem neki. Azt hittem már régebben elköltöttem:)
7/9 anonim 

válasza:

5eft , régi pénzekből horthy 5 pengő de az pocsék állapotban van
8/9 anonim 

válasza:

Szorakozohely elott talaltam huszezrest egyetemista koromban, bementunk es elittuk.
9/9 anonim 

válasza:

25.000.-Ft-ot találtam egy parkban. (két 10.000.-es és egy 5.000.-es volt együtt összehajtva.
Nem volt ott senki.
Így aztán eltettem.
Rettenetes anyagi helyzetben éltem akkor, hihetetlen nagy segítség volt, még ha végtelenül sajnáltam is azt aki elhagyta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!