Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mivel lehet havonta 3 milliot...

Mivel lehet havonta 3 milliot keresni budapesten?

Figyelt kérdés
Szakma valtason gondolkodok de jelenleg semmit nem talalok ami jobban vagy kozel ennyire jol fizetni par ev tapasztalattal. Tudtok mondani olyan szakmat ahol ennyit meg lehet keresni ami nem IT?

2022. jún. 26. 08:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
64%

de minek a két diploma meg ilyenek? létezik egyáltalán olyan terület ami előírja, hogy egy adott pozíció betöltéséhez szükséges két egymástól élesen elkülönülő terület beható ismerete?

és melyik plusz diploma ér egyáltalán annyit, hogy 5 év értékesebb az iskolapadban ülve, mint munkát végezve?

2022. jún. 26. 10:42
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha már valaki egyszer elkezdett dolgozni, az nem fog 5 évre "visszaülni az iskolapadba". Mert nem teljesen ostoba, és tudja,hogy létezik levelező képzés, amit nagyon simán lehet munka mellett teljesíteni.
2022. jún. 26. 11:24
 13/21 anonim ***** válasza:
65%

a kredit az ugyanannyi munkaórát határoz meg, és a munkahelyeden is folyamatosan tanulni és fejlődni kellene

nálunk azt vettem észre, hogy pont a szakmailag lemaradtak gondolkodnak gazdasági-menedzseri diplomában, ahelyett, hogy a mérnöki tudásukat fejlesztenék

miközben egyébként a gazdasági területnek is megvannak a saját szarságai, és akkor lesz két diplomád csak egyik szakmához sem értesz igazán, hogy a vágyott státuszt fizetést pozíciót megkapd vele

2022. jún. 26. 11:34
 14/21 A kérdező kommentje:
Nem szamit hogy alkalmazott vagy sem, most is contractor vagyok, mint a ceg 90-95%-a, ugyanugy kapok reszvenyeket es fizut mint amikor alkalmazott voltam budapesti multinal.
2022. jún. 26. 11:55
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha contractor vagy akkor nem ertem miert Budapest van a kerdesben, dolgozz kulfoldi cegnek itthonrol.
2022. jún. 26. 11:59
 16/21 anonim ***** válasza:
35%
A reszvenyekkel sok esetben kitorolheted, azert azt lassuk be...
2022. jún. 26. 12:11
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
#16 milyen esetben törölheted ki velük?
2022. jún. 26. 12:18
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Gyakoris burkoló.
2022. jún. 26. 15:15
 19/21 anonim ***** válasza:

"és melyik plusz diploma ér egyáltalán annyit, hogy 5 év értékesebb az iskolapadban ülve, mint munkát végezve?"

Magyarországon talán nem, de ott van pl. a volt felesége által meggyilkolt Dan Broderick, aki elvégezte az orvosi és a jogi egyetemet is, és orvosi műhiba perekből gazdagodott meg, mivel mindkét területen volt szaktudása és tapasztalata.

2022. jún. 26. 15:50
 20/21 anonim ***** válasza:

Ha most annyit keresel, semmi okod váltani, 1-2 év alatt akkora tőkét gyűjthetsz, aminek a hozamából életed végéig vígan megélsz.

Pl. most van pár nyári hónap, amíg pl. egy budapesti 4 szobás, duplakomfortos lakással, ha airbnb-zel - ha értesz hozzá -, összejön a havi 3 millió bevétel. Ugyanennyi nettó nyereséghez értelemszerűen több lakás kell.

2022. jún. 26. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!