Más is érzi ezt?
Figyelt kérdés
Szerencsére mindig jól kijöttünk a pénzünkből,de annyira drága lett minden a boltban hogy nemtudom mi lesz ezek után. 400 Ft egy liter tejért? Ma vettem 359 Ft ért lisztet.Itt nincs Tesco, vagy Aldi. Elmegyek vásárolni és 10 ezer lassan mindennap amit otthagyok, ez egy napi ebéd kb, úgy hogy húst nem is veszek, mert van a fagyoba. Mi lesz ezek után, még csak most jön a chips adó, a cukrozott dolgok után is fizetni kell.A fizetésünk háromnegyede csak kajára megy el. De hogy a p.. spóroljak a kaján?Ne együnk annyit vagy mi?Sokszor azon gondolkozok hogy mi van azokkal akiknek még ennyi pénze sincs. Mik lesznek itt..2022. jún. 25. 10:06
11/16 anonim válasza:
Ne vegyél felesleges ételeket, chipset például, kólát megy egyéb nyalánkságokat. Nem csak feleslegesek, de ártalmasak is. - Én például nyáron mindig friss főzelékeket veszek, és hozzá rántották vagy virslit szoktam kisütni, egy szelet kenyérrel, előtte gyümölcslevest, almából, és nem egy napra főzök, hanem három-négyre egyszerre. Csak az ennivalón lehet spórolni.
12/16 anonim válasza:
Tudom javasolni a vidékre költözést, ahol meg lehet termelni mindent magunknak.
13/16 anonim válasza:
Igen, ne egyetek annyit, főleg ne cukrozott dolgokat. Én kacsahájat szoktam venni, azt kisütöm zsírnak, és amikor hó vége felé már nincs nagyon pénzem, zsíroskenyér van hagymával. Egyébként szeretem is. Aztán paprikás krumpli virslivel, veszek tésztákat mákkal, a diót nem írom, mert az most drága, nálam az jelenti a spórolást, hogy nagy adagokat csinálok egyszerre, és azt esszük (ketten, 115 ezer és 96 ezer Ft-os nyugdíjjal), szerencsém, hogy a párom nem válogatós. Viszont vizet iszunk, nem üdítőket, néha nyáron sört.Amikor megkapjuk a nyugdíjat, először kifizetjük a rezsit, jobban mondva az OTP kifizeti nekünk, megvesszük a gyógyszereket, ill. félretesszük rá a pénzt, amit még feltétlenül meg kell venni, azt megvesszük, és a maradékot elosztom 30-cal, és naponta csak annyit költök, amennyit így lehet. Nehéz, nem mondom, de nem szeretek túlköltekezni, párom még félre is tud tenni, mert nem vagyunk teljesen közös kasszán, nagyon spórolós. És amit félretett, abból nyáron elmegyünk egy-egy hétre a Balcsihoz. Így is élnek emberek, és még ígyebbül.
14/16 anonim válasza:
#12 ez nagyjából úgy igaz, hogy ha van fúrt kút, traktor, na meg ha tudsz teljes időben foglalkozni vele, ha vannak állataid, ha óriási az éléskamra rengeteg fagyóládával. Kábé bármi mást csinálhatnál, és jobban ellennél ugyanannyi munkával.
15/16 Senior Séf válasza:
Nálunk minden rendben. Csak a nyugdíj előtti utolsó 29 nap nehéz. 😂
16/16 anonim válasza:
Ausztriában élek Tirol.
Nagyon komoly árak vannak itt is.
Ma néztem egy VW 2 éves átszmolva 17 milló Forint környékén van.
Egy sör ha bemész egy étterembe 5 EURÓ
15 EURÓ egy férfi hajvágás.
15 EURÓ 4 darab fénykép.
Egy többszobás ház 1-1,5 millió EURÓ.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!