Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Történt mostanában valami...

Történt mostanában valami ~változás a futárszolgálatok működésével kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Ezen a héten 2 csomagom érkezett, egyik MPL volt, a másik nem tudom, eMagos rendelés, és mindkét futár evidenciaként közölte telefonon, hogy 2-3 perc múlva lent vár (emeletes társasház). Ne legyen félreértés, nem panaszkodom, csak nem értem.
2022. jún. 23. 22:02
 1/4 anonim ***** válasza:
14%
Az ilyeneknek a legnagyobb élvezet mondani, hogy várjon nyugodtan, nem vagyok ott.
2022. jún. 23. 22:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Feltehetöen szigorúbb idöbeosztásuk van. Hivatalosan eddig is a bejáratig kellett vinni a csomagot, nem a lakásig.

1-es: akkor meg ne csodálkozz, ha visszaviszi.

2022. jún. 23. 22:39
 3/4 A kérdező kommentje:

#1: Ezzel én sem tudok azonosulni, azért rendelek termékeket, mert szükségem van rájuk, nem azért, hogy kibabráljak a futárokkal :)

#2: Köszi. Kíváncsi leszek, hogy ez marad-e a tendencia.

2022. jún. 24. 09:42
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

3-as: egyrészt ez eddig is így volt, csak nem vették szigorúan, másrészt a futár eddig szivességböl vitte fel a csomagokat, de természetesen ezért "elvárt" valami ellenszolgáltatást. Viszont rengetegen nem hogy nem adtak neki borravalót, hanem sokszor még meg is várakoztatták meg bunkóztak velük, ezért érthetö módon visszaálltak a "szabályos" munkavégzésre.

Ugyanis azért nem kapnak fizetést, hogy felvigyék a csomagokat - szóval "jogos" a borravaló elvárása -, másrészt ha valahol még külön megvárakoztatják öket, akkor nekik a nap végére akár több óra is összejön, amiért nem kapnak fizetést - mert a csomagokat úgy kapják, hogy a munkaidöben ki tudja szállítani, de ehhez elég húzósan kell csinálni - ha nem lesz kész, az csak olyan oldalról túlóra, hogy mindenképpen végig kell menni a csomagokkal, viszont olyan szempontból nem, hogy ezért nem jár neki fizetés.

2022. jún. 24. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!