Mi a véleményetek a CS-Sprint Futárszolgálatról?
Figyelt kérdés
Én rendeltem egy terméket, amit ők szállítanak ki, és már 1 hete írtak, hogy 1-2 munkanapon belül szállítják, azóta mindennap hívnom kell őket (mert ők nem hívnak ez az én feladatom), amit természetesen a mai napig nem kaptam meg. Egy nagyon "kedves" ügyintéző hölgy, közölte arrogáns stílusban, hogy én hívjam fel a beszállítót, mert ők ezzel nem foglalkoznak, és hiába küldtek e-mailt nincs ott a termék, de a kérdésemre, hogy akkor miért írták, hogy 1-2 munkanapon belül hozzák, nem igazán kaptam választ csak hogy rögzítésre került, ki tudja miért ez van... Mindezt a nívós szolgáltatást 17.990 Ft-ért nyújtják. Én senkinek se ajánlom őket. Kíváncsi lennék, másnak is van tapasztalata velük?2022. jún. 22. 09:47
1/2 Szkrisztina34 válasza:
Szia.A mai nap minket is így jártunk. Tegnap rá ig érték, sőt emailt is küldtek, de csak ma kaptuk meg. Természetesen összetörve egy ablakmosó tartályt. Külön nagy betűkkel rá volt nyomtatva, hogy törékeny!!! Az a bizonyos kedves arogáns hölgy, aki szerintem nem oda való mossa kezeit a futár szolgált, beszéljen meg a feladóval. Nos ez megtörtént, aki korrekten ki is cseréli a terméket. Ha legközelebb tudom előre, hogy a cs sprint f szolgálatot szállítanak, inkább nem is rendelek. Én sem ajánlom ezt a céget senkinek!!!!
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom, hogy Ti is így jártatok... Én felvettem az osztrák céggel a kapcsolatot, akik nagyon normálisak voltak és így kaptam meg 2 napon belül a terméket... Kritikán aluli a szállító cég, nem beszélve a kis hölgyről aki a mi pénzünkből ül ott és mégis ilyen stílusban sikerül neki "vevőközpontúan" gondolkozni....
2022. aug. 8. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!