Hogyan gyűjtsek össze 2 M forintot? Szigorúan csak legális dolgok érdekelnek! NE IRJ HITELT BANKRABLÁST UZSORÁT SZERVKERESKEDELMET!
A helyzet:
Kell nekem kb 1 - 1,5 M ft ház,tanya,nyaraló,vagy bármilyen nevű,lakhatásra állandó jelleggel alkalmas épületre. Kb min 30nm max 100nm alapterület és egy kb 5000nm kert. Nem nagyok az elvárásaim a falak álljanak meg , ne legyenek a falon , akkora repedések ,hogy beférjen a tenyerem rajta.Illetve legyenek meg a nyílászárói ,1-2 üveg nem baj ha ki van törve ,de ne hiányozzon az ajtó, az ablak tokostól. A teteje pedig legyen rajta , a cserepet megigazítom én rajta ,de a nagy felújításra még nem telik most . Közművektől lehet teljesen mentes. Másoktól , szomszéd láncfűrésze , fűnyírója, hangszórói, kutya menhely , gyár , város , vasút ,közút, lehetőleg minél messzebb legyen ,hogy annál olcsóbb legyen a vétel ár.
A maradék 500 e ft-ot pedig a papírtologatásra és még szükséges dolgokra szánom.
Min havi 50 e és Max 100 e ft között tudok félre tenni a fizetésemből,
Vannak alkalmi munkák havi 1 2 alkalommal 5 10 e ft értékben
Van kiaknázatlan lehetőség a használt cuccaim eladásával (vatera jofogás társai)
Tanácsot és ötleteket várok ,hogyan gyűjtsek össze ennyit nem azonnal nem gyorsan ,de kb 2 éven belül.
Köszönöm ,hogy elolvastad ,ha pedig értelmes választ írsz, azért igazán hálás leszek!
1 akkor már inkább burkolás napszámos , mert 24/f Köszi a válaszod!
2 remek ötlet köszönöm ,akkor ideje körül nézni hogy melyik amelyik tetszik és felvenni a gazdájával a kapcsolatot ,hogy mit lehet mit nem. Nagyon hálás vagyok a válaszodért ez nem jutott eszembe...
Csongrád megye és se kutyám se macskám. Magyarországon belül
bármerre, ki a határba jó messze másoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!