Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyi volt vagy mennyibe...

Mennyi volt vagy mennyibe került a legnagyobb pénzügyi bukás?

Figyelt kérdés
Tőzsde, vagy bármilyen rosszul befektetett pénz ami már nem jött vissza?

2022. jún. 17. 19:00
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
78%
Kicsivel több mint 2 Mio huf
2022. jún. 17. 19:39
 2/19 anonim ***** válasza:
18 körül de nem számolom
2022. jún. 17. 19:40
 3/19 anonim ***** válasza:
61%

Még nem tudom.

Van vagy 1500 db Gazprom ADR részvényem. Valószínűleg kényszerértékesítés lesz a tőzsdei kivezetéskor és csak a befektetett tőkém pár százalékát kapom vissza.

Orosz ETF hasonló bukás.

Nem pont nagy pénzügyi bukás, inkább elmaradt nagy haszon veszteségem volt most a pszichológiai gyengeségem miatt. Volt jó stratégiám, márciusban a pozícióm felét beraktam Tesla shortba várva a tőzsdei esést, de aztán gyenge voltam, beijedtem, egy hónap után kb. ugyanannyiban lezártam az egészet és átmentem long term value pozícióba, ami most mínuszos. Tesla short viszont +37% egy-két hónap alatt. De hát ilyen ez a tőzsdei befektetés, spekuláció :(

2022. jún. 17. 19:41
 4/19 A kérdező kommentje:

2 millió? És az nem is jött vissza?

Második válaszoló 18 mi? 😳

2022. jún. 17. 19:45
 5/19 anonim ***** válasza:
87%

A 18 millio. 17 körül egy vállalkozás de az a baromsagom volt elengedtem mert máshol jobban jártam az ügyvezető meg ellopta az árut.

A másik külföldön volt, ingatlan vásárlás, megcsinaltam majdnem készre majd feleségem feliegesitett és eladtam olcsón ott is 18 körül volt a bukás atszamolva persze most érne 100-150 millioval többet mint a befektett, de tökre akkor elegem lett a hisztibol. (Bécs külvárosi, ház úszómedencevel etc, a burkolás és apróságok meg medence gépészet és festés befejezés voltak elmaradva, egy bosnyák srác vette meg élete legjobb üzlete lehetett.)

2022. jún. 17. 19:50
 6/19 A kérdező kommentje:

Pfuu akkor volt sz@rneked is.

De helyre jöttél? Pénzügyileg és mentálisan is

2022. jún. 17. 19:54
 7/19 anonim ***** válasza:
69%
Korobelul 10 millió forint.
2022. jún. 17. 20:05
 8/19 anonim ***** válasza:

Ki lehet heverni a bukást, nagy veszteséget is.

Valószínűleg a kedves előző válaszolónak sem ez az egy projektje volt csak.

Én csak kispályás vagyok, kisbefektető, de a tanulság az, hogy ha bevállalsz valami kockázatos (vagy kevésbé kockázatos) dolgot, akkor arra is gondolj, hogy lehet nem jön be. Kis cégnek nem érdemes egy lapra feltenni mindent. Ezért fontos a diverzifikáció, kockázatok szétterítése. Sajnálom az oroszország-ukrajnai nagy háborút, halottakat, pusztulást, veszteségeket, saját pénzem bukását, de csak az értékpapírjaim 20%-át invesztáltam arra, szerencsére maradt még. És vagyok olyan szerencsés, hogy nem kenyérre vagy lakbérre kell, nem ott fog hiányozni.

2022. jún. 17. 20:11
 9/19 A kérdező kommentje:
Hát szerencsére nekem sem kenyérre kell de azért számomra sok az a 400ropi
2022. jún. 17. 20:21
 10/19 A kérdező kommentje:

Ami most bukta a tőzsdén.

Vagyis még bent van a pénz de úgy látom sokára fog helyre állni a tőzsde

2022. jún. 17. 20:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!