Mi a valós összeg?
Kerülettől is függ... tessék, itt a zöldövezetben közel 2e.
Amit belinkeltél, az a luxus kategória. Egy átlag osztrák család nem ilyenekben lakik, mert nem engedhetik meg maguknak. Egy normál 100 m2-es lakásnak 900-1200 euró körül van a bérleti díja, az reális, de ha mondjuk tetőtéri terasza van meg panorámás, vagy jobb helyen van, akkor a belinkelt árak érvényesek. 2000 eurós lakásokban a tehetősebbek laknak.
Arra is kell vigyázni, hogy van fogyasztóvédelem, nem árazhatod be a lakásodat olyan magasra, ahogy kedved tartja. Ilyenkor ha a bérlő elmegy és megnézeti, hogy mekkora bérleti díj a reális, ha az túl magas, akkor a különbözetet vissza kell nekik fizetni, behajtják rajtad.
Nincs piaca, nekem van lakásom 400 eur-ert hirdetem ebből 160 eur a közös költség marad 240 eur. A könyvelo 240 eur áron csinálja a bevallást , ha én elrontom 100 eur a büntetes azt szoktam választani. :)
Most is kinn voltam 3 napot festettem új konyha butort vettem bele 1 év múlva örülök ha a konyha megtérül.
Az egész egy vacak, nekem annyi. Jó hogy átszámolva 15 millióért vettem egy neubau épületben anno, most ér 70 milliót. De a spekukationssteuer olyan magas hogy nem éri meg eladni így ki se tudok belőle szállni.
Van magyar ingatlanom is, jelentősen jobb haszon kevesebb szenvedés.
Kazán karbantartás. Bár még tudom magamnak csinálni, de jó ha van hivatalos papír róla, így az sok pénz. Kb 60e Ft, nem csinál semmit azt én karban tartom :)
Más nincs. Magam adom ki magam vallom be, így jó. Persze a bérlő szetcseszi úgyis tehát ki kell menni néha megnézni a lakást. Az még költség a karbantartas is.de azt is én csinálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!