Mennyi az a legkisebb talált pénz, amiért már lehajoltok, hogy felvegyétek a földről?
Figyelt kérdés
2022. jún. 10. 13:15
A kérdező szavazást indított:
5 Ft
10 Ft
20 Ft
50 Ft
100 Ft
200 Ft
500 Ft
1 000 Ft
2000 Ft
5000 Ft, vagy annál több
36 szavazat
1/10 anonim válasza:
Attól is függ, hol. Egy mocskos aluljáróban nem biztos, hogy lehajolok egy százasért...
5/10 anonim válasza:
Mivel 100-as a legkisebb cimlet, amit borravalokent szoktam adni futarnak, azert mar lehajolok jellemzoen.
6/10 anonim válasza:
Semi pézér se nem hajlanék le.
Kolompár Nintendó, életfogytiglanos.
7/10 anonim válasza:
Tegnap leejtettem 5 forintot, mikor raktam el a visszajárót, ma pedig egy 50 forintost találtam a járdán. Mindkettőt felvettem.
8/10 anonim válasza:
2 hete 50 fillért találtam. Tagnap egy még beazonosítatlan érmét vettem fel. Még nem volt időm megpucolni. 🤷🏼♀️
9/10 anonim válasza:
Talált pénz szerencsét hoz, ezért mindenért lehajolok.
10/10 anonim válasza:
A kis címleteket is felveszem mert sok közülük az egyedi címlet. Például 5 Forintosból ki lehet rakni a Forint szót, 20 és 50-es címletekből is sok az egyedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!