Mennyi eurót tudok átváltani, egy pénzváltóban amihez még nem kérnek semmilyen papírt?
Figyelt kérdés
Gondolok itt egy munkáltatói bérpapírra.
Mert sok helyen meg szokták kérdezni, hogy honnan van az euró amit, be szeretnék váltani.
2022. jún. 8. 13:27
1/5 anonim válasza:
Sehol nem kérnek munkáltatói papírt. Bionyos összeg felett (asszem 500 EUR) a személyidet kérik el - a pénzmosás elleni törvény miatt.
De senkit nem érdekel, hogy hol dolgozol...
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Julikának a pénzváltóban semmi köze a bérlapodhoz
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, csak azért kérdeztem, mert Győrben egy pénzváltóhelyen nagyon érdeklődtek, hogy honnan van pénz, és ezt tudom-e valahogyan igazolni. 1000 eurót szerettem volna váltani forintra.
De munkáltatói bérpapírt kértek. Én mondtam, hogy nem tudok ilyet adni, és ott hagytam.
Az euró nem volt hamis.
2022. jún. 8. 17:51
5/5 anonim válasza:
Akkor legközelebb megkéred, hogy mutassa meg a jogszabályt, ami alapján úgy gondolja, hogy a bérlapodhoz joga van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!