Vélemény a mez minőségéről? (Mezpro)
Figyelt kérdés
Akik már rendeltek a mezpro.hu oldalról, mi a véleményetek a mez minőségéről? (Tudom, hogy replika)
Illetve mi a különbség a sima és a játékos verzió között azon túl, hogy feszesebb az egyik, attól még a sima nem lóg nagyon?
2022. jún. 7. 17:19
1/1 anonim válasza:
Így egy évvel később nem tudom még mennyire aktuális, de én már többször is rendeltem onnan. A mez ahogy írtad is, replika, viszont ettől függetlenül nagyon jó a minősége. (Volt szerencsém eredeti mezt is hordani, és sok különbség nem volt ahhoz képest.) A sima és a játékos verzió között azon kívül, hogy a játékos verzió feszesebb, más az anyaga egy kicsit (mintha lyukacsos lenne), ezáltal jobban szellőzik, mint a sima. Ettől függetlenül a sima sem lóg, ha jó méretet veszel belőle. (Én mondjuk nem szeretem, ha feszül, mert sportolás után nehezebb levenni, ha beleizzadsz, úgyhogy én egy mérettel nagyobbat szoktam hordani.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!