Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vélemény a mez minőségéről?...

Vélemény a mez minőségéről? (Mezpro)

Figyelt kérdés

Akik már rendeltek a mezpro.hu oldalról, mi a véleményetek a mez minőségéről? (Tudom, hogy replika)

Illetve mi a különbség a sima és a játékos verzió között azon túl, hogy feszesebb az egyik, attól még a sima nem lóg nagyon?

2022. jún. 7. 17:19
 1/1 anonim válasza:
Így egy évvel később nem tudom még mennyire aktuális, de én már többször is rendeltem onnan. A mez ahogy írtad is, replika, viszont ettől függetlenül nagyon jó a minősége. (Volt szerencsém eredeti mezt is hordani, és sok különbség nem volt ahhoz képest.) A sima és a játékos verzió között azon kívül, hogy a játékos verzió feszesebb, más az anyaga egy kicsit (mintha lyukacsos lenne), ezáltal jobban szellőzik, mint a sima. Ettől függetlenül a sima sem lóg, ha jó méretet veszel belőle. (Én mondjuk nem szeretem, ha feszül, mert sportolás után nehezebb levenni, ha beleizzadsz, úgyhogy én egy mérettel nagyobbat szoktam hordani.)
2023. aug. 6. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!