Nem fogom megkapnia tértivevényes igazolást, mert megszűnt a papír alapú ?
Csak utólag tudtam meg , hogy a papír alapú tértivevényes papíralapú kérés megszűnt és a postán sem mondták. Az ajánlott levelemre írták tollal , hogy t.v címre: Ezzel akarták igazolni, hogy mégis megjön postai úton? Az a baj még, hogy. Ezzel aza gond, hogy nem volt ráírva az emelet meg ajtószám. Azt majd max kinézik az adataimból aki visszaigazolja ?
Akinek van tapasztalata írjon.Tudni akarom, feleslegesen fizettem e többet.
Ja és nyílván emiatt, nem adtam meg a emailcímem, vagy akkor a címzett, fog írni, papíros visszaigazolás helyett.
Amúgy egyáltalán : Tértivevényes papír kérést tényét hogyan szokták a feladónak (nekem) igazolni ? Úgy ahogy leírtam?
Maga a tértivevény nem szünt meg, csak átalakult...
Kérheted elektronikus formában, e-mail, vagy papír alapon. Ekkor a Posta kiküldi neked az igazolást... mondjuk akkor jó lett volna, ha az emelet, ajtót is megadod, mert a posta semmilyen adatot nem tárol senkiről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!