Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha nagy szükség van rá,...

Ha nagy szükség van rá, őnkormányzati lakást hogy lehet becserélni egy másik önko-s-ra?

Figyelt kérdés

Ha nekem 8 éve van egy önkormányzati tulajdonú bérleményem, akkor azt hogyan lehet elcserélni egy hasonlóra?

Amióta ott lakok, lett barátnőm, akivel összeköltöznénk, és tán még gyerek(ek)et is szeretnénk, de a jelenlegi lakás nem alkalmas összeköltözni, sem gyereknevelésre sem.

+rokkant is lettem...

Hogy lehet elcserélni?

(Úgy hallottam) valamilyen módszer van rá?!

2022. máj. 27. 19:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Bemesz az önkormanyzat lakasosztályara és megerdeklődöd

Vagy illegál megoldás erdekel?

2022. máj. 27. 19:43
 2/4 A kérdező kommentje:

1# Neem, mindenképp legálisan természetesen..!:)

Jó, azért egy 50 nm-es, vagy annál nagyobbnak mindenképp örülnénk🙂, de ezt hogy lehetne elintézni?

(A mostani 30nm..)

2022. máj. 28. 02:11
 3/4 anonim ***** válasza:

#2; menj fel az önkormányzatod honlapjara és olvasd el a lakasrendeletet.

Le lesz írva, higy mik a jogosultsági feltételek és hogyan kell palyazni. Jó ha tudod, h most mar csak határozott idejű szerződestvkötnek, nincs élethosszig tartó önkormis lakásbérlet.

2022. máj. 28. 08:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Az önkormányzati lakások raszorukoknak vannak, nem kivansagmusor vagy olcsó albérlet.. Esélytelen, főleg ilyen indokkal.
2022. máj. 28. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!