Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Még feljebb fog menni az euró...

Még feljebb fog menni az euró (ahhoz képest, mint ahol most van : kb.400ft) ?

Figyelt kérdés
2022. máj. 25. 22:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Nem tunt fel, hogy evtizedek ota folyamatosan romlik a forint az eurohoz kepest?
2022. máj. 25. 22:14
 2/9 A kérdező kommentje:
Arra vagyok kíváncsi, hogy jelenleg érdemes-e eurót venni 397 Ft -ért ? Mert a jövőben emelkedhet 400 felé is.
2022. máj. 25. 22:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Holnap kormányinfó, az első mondatnál átugorjuk a 400-at...
2022. máj. 25. 22:58
 4/9 anonim ***** válasza:
62%
Nagyon remélem, én a fityiszre szavaztam, mert így hónapról hónapra nő a fizetésem. Burkoló, 27/F, Bécs - Sopron.
2022. máj. 25. 23:51
 5/9 anonim ***** válasza:
83%

100%.

Mivel a gazdaságpolitika maga a lopás, korrupció, így csak rosszabb lesz.

Vagy emelik az alapkamatot, ami megint kellemetlen lesz az ország lakosságára nézve vagy nem emelik, akkor viszont még magasabb lesz az infláció.

Mi várható egy populista, hazaáruló, szakmailag nulla, tehetségtelen, megélhetési politikusokból álló kormánytól?

1990 után, érik az újabb összeomlás. Ez mondjuk az egész parlamenti agyhalott csőcseléknek köszönhető!

Amúgy, gondolom a fityeszes csúszómászók mennek a gonosz Brüsszelhez kuncsorogni.

Magyarországon meg eladják a sok agymosottnak, hogy Magyarország még jobban teljesít.

2022. máj. 26. 00:06
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Rövid távon szerintem ez egy átmeneti kiugrás. Pár nap pánik után visszaáll az amúgy is szálamas 370-80 körüli árfolyam. De persze előtte még a holnapi különadós bejelentés még ad egy rúgást a földön fekvő forintunkba...

De ha közép/hosszú távon kérdezed, akkor kikövezett út vezet a forint teljes elértéktelenedéséhez. A nagyjából kockázatmentes forint befektetések hozamai a valós infláció közelében sincsenek (de még a KSH által behazudotthoz képest sem). Az országot láthatóan nem akarja a Fidesz kormányozni, semmi más nem folyik csak permanens kampány. Sodródunk arra, amerre a víz visz minket, "majd csak lesz valahogy" mentalitás süt a kormányzatról már évek óta.

2022. máj. 26. 00:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Termeszetesen igen. Ha igy haladunk iden elerjuk az 500 forintot is. Nezd csak meg a grafikonokat
2022. máj. 26. 12:04
 8/9 Vass Mihálx válasza:
Évvégére tartósan 400 felett lesz.Mindig értékelik lefelé,mert ebből csinál árfolyam nyereséget a MNB.Tehét hosszabbtávon mindenképpen érdemes eurót vásárolni .
2022. máj. 27. 08:46
 9/9 Paczalos István ***** válasza:
Szerintem ebben kemény gazdasági megfontolások vannak, a külföldi tulajdonú cégek általában euróban számolnak el mindent, köztük a bértömeget is. Mikor az €-HuF árfolyam gyengül 10%-ot, akkor az Euróban számított bértömeg 10%-al több forintot ér. Ha így számolsz, rájössz, hogy a külföldi cégek még mindig morzsákat vetnek oda a dolgozóknak, a bértömeg minimális emelésével, vagy stagnáltatásával...
2022. máj. 30. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!