Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Elveszett kilépős papírok...

Elveszett kilépős papírok pótlása hogyan lehetséges ezesetben?

Figyelt kérdés

Dolgoztam Borsod megyében, Szegeden is, Pesten is egy kis ideig, Győrben, és most Vas megyében vagyok.

Már letelepedtem, nem tervezek újra körbemenni az országon. :D

Viszont jövő héttől új munkahelyre megyek át, és bekérték a kilépős papírjaim. Ha a telefonban jól értettem, akkor az összes eddigit!

Na most éppen szedegetem otthon elő az iratos dobozokat, keresem a korábbi kilépős papírjaim, de vagy egyáltalán nincsenek meg, vagy hiányosak (vagy a tartásis adatlap, vagy a jövedelmes, vagy az álláskeresési járadékos), vagy MINDEGYIK kilépős papírom hiányzik az adott munkahelyről!

Nem is értem, hiszen még a munkaköri leírástól elkezdve, a cafeteria igénylő papírig mindent megtartottam. Ha a munkahelyen kaptam egy új papírt, azonnal betettem az adott munkahelyem külön kis mappájába.

Ennek ellenére most azzal szembesülök, hogy az utolsó papírjaim nincsenek meg.

Mit csináljak? Valaki azt tanácsolta, hogy menjek vissza a korábbi munkahelyeimre és kérjem el, hiszen 15 évig megtartják ezeket a dokumentumokat valahol.

Most komolyan személyesen le kéne utaznom 1 héten belül 600-500 km-eket?

Ezeket nem lehet valahogy elektronikus formában megszerezni?

Volt munkáltató nem adja úgy ki?

Vagy egy "közös" szerv, megyeszékhelyen nincs ilyen célra, ami lekéri valahogy a korábbi munkahelyeim kilépő dolgait?

(A rózsaszín kiskönyvem természetesen megvan és az összes hó eleji bérpapírom is, amivel tudim bizonyítani, hogy dolgoztam)

2022. máj. 23. 17:07
 1/2 anonim ***** válasza:
75%
Elég a kiskönyv, meg esetleg az idei kilépőpapírok. Ha megkéred az előző cégeket, biztos elmailezik neked, én is kértem már így utólag.
2022. máj. 23. 17:51
 2/2 A kérdező kommentje:

A hr-es szerint a kiskönyvem kiindulásnak jó, de péntekig vagy hétfő reggel legkésőbb szerezzem be a többi munkahelyem papírjait.

Köszönöm, holnap körbetelefonalok! Remélem elküldik e-mailben.

2022. máj. 23. 18:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!