Érdemes jelenleg házat hirdetni, eladni aztán venni?
Persze érdemes, ha nem zavar, hogy 99,9999999%-os valószínűséggel nagyon sokat fogsz rajta bukni.
Szívesen lennék az első vevőd :)
Hmmm házat shortolni, érdekes elképzelés, szereztél +1 vevőt!
Mi a garancia, hogy teljesítés meghiúsulása esetén vissza tudod fizetni a foglaló dupláját?
#3 aki el akarja adni a házát, az számol erre.
#2 miért bukik rajta? Lent vannak az ingatlanárak?
Most még lehet adni amíg idén tartanak ezek a családtámogatások. Jövőre már kevésbé lesz jó opció szerintem az eladás.
Venni meg meglátjuk talán megint jöhet egy új 2010-2014 közötti lejtmenet, ahol érdemes lesz venni. Csak addig is legyen hol laknod.
2014ben vettem egy lakást 4,8 millióért, múlt héten adtam el az egyik lakást 2 hét alatt, kp-s vevőnek 20 millióért berendezve. 100.000-et alkudott le a vételárból.
Mellette van még két házam, az egyiket a vételár részéből felújitom idén és megpróbálom visszahívni az 50%-ot. Jövőre meg a másikat pályázati pénzből a visdzahívott 50%-ot önerővel kiegészítve fejlesztem fel.
Mindegyik ingatlan egyébként a vállalkozásom telephelyei is egyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!