Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Érdemes jelenleg házat hirdetn...

Érdemes jelenleg házat hirdetni, eladni aztán venni?

Figyelt kérdés
2022. máj. 18. 14:35
 1/9 anonim ***** válasza:
60%
többért adod el, még drágábban kell másikat venned
2022. máj. 18. 15:18
 2/9 anonim ***** válasza:

Persze érdemes, ha nem zavar, hogy 99,9999999%-os valószínűséggel nagyon sokat fogsz rajta bukni.

Szívesen lennék az első vevőd :)

2022. máj. 18. 15:20
 3/9 anonim ***** válasza:

Hmmm házat shortolni, érdekes elképzelés, szereztél +1 vevőt!

Mi a garancia, hogy teljesítés meghiúsulása esetén vissza tudod fizetni a foglaló dupláját?

2022. máj. 18. 15:23
 4/9 A kérdező kommentje:

#3 aki el akarja adni a házát, az számol erre.

#2 miért bukik rajta? Lent vannak az ingatlanárak?

2022. máj. 18. 16:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Te hirdeted, eladod és csak utána veszed meg..., vagy arra gondoltál, hogy megveszed, hirdeted és eladod?????
2022. máj. 18. 16:26
 6/9 A kérdező kommentje:
#5 Én eladom és utána veszek
2022. máj. 18. 16:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Akár lehetne belőle jó biznisz is, ha mondjuk kicsit kipofoznád, felújítanád a házakat. De így nem igazán éri meg, mivel nagy befektetést igényel, vannak költségek, adó, illeték, ügyvéd, bármi egyéb. Ha üzletszerűen csinálnád cégen keresztül, akkor az is fontos, hogy minél gyorsabban add el a házat/házakat, és ne álljon benne sokáig a pénzed. Az ingatlan ügynökösködés még mindig nagyobb biznisz, és nem igényel akkora befektetést sem.
2022. máj. 18. 18:17
 8/9 A kérdező kommentje:
#7 nem ilyesmire gondoltam. Költözni tervezek, de nem tudom, hogy most megéri-e eladni a házat és másikat venni
2022. máj. 18. 18:22
 9/9 anonim ***** válasza:

Most még lehet adni amíg idén tartanak ezek a családtámogatások. Jövőre már kevésbé lesz jó opció szerintem az eladás.

Venni meg meglátjuk talán megint jöhet egy új 2010-2014 közötti lejtmenet, ahol érdemes lesz venni. Csak addig is legyen hol laknod.

2014ben vettem egy lakást 4,8 millióért, múlt héten adtam el az egyik lakást 2 hét alatt, kp-s vevőnek 20 millióért berendezve. 100.000-et alkudott le a vételárból.

Mellette van még két házam, az egyiket a vételár részéből felújitom idén és megpróbálom visszahívni az 50%-ot. Jövőre meg a másikat pályázati pénzből a visdzahívott 50%-ot önerővel kiegészítve fejlesztem fel.

Mindegyik ingatlan egyébként a vállalkozásom telephelyei is egyben.

2022. máj. 19. 04:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!