Milyen haszna van az átlag embereknek a sok megépült vagy épülő napelem parkokból?
3/
Ja biztos az összes beszedett pénzét a boltban költi el.
2/
Az paksról jön mert ha a napelem parkokból jönne nem lenne szükség atomerőműre vagy kevesebb szükség lenne rá.Én szerintem ezek a napelem parkok csak annak jó aki építi.
1/
Ne haragudj de a termőföldből több haszon van mert terem rajta valami ami aztán a boltokba kerül ha csak nem külföldre viszik azt is.Még az sem kizárt,hogy a napelem parkok által termelt energiát is külföldre adják el.
Nézd meg jobban, hogy termőföldjeink mekkora részén nem terem semmi.
Fizet az Unió azért, hogy ne is teremjen rajta semmi, hogy az ne nyomja le az árakat. Kizárja a nemzetközi versenyt.
Ilyen területeken szerintem hasznos a napelem parkok telepítése. Évről évre nagyobb igény mutatkozik a villamos energia iránt. Egyetlen probléma ezekkel, hogy nagyon szeszélyes a termelésük. Napról napra eltérő és éjszaka egyáltalán nem is áll rendelkezésre. Kompenzálni szükséges az ellátásbiztonság érdekében gyorsan változtatható kimeneti teljesítményű erőművekkel a megújulók teljesítményét.
"Ja biztos az összes beszedett pénzét a boltban költi el."
Próbálj ki valami farmos játékot szerintem, rá fogsz te is érezni erre!
7/
Ha kb annyit csinálnak vele mint a telepített szélből energiát előállító szélkerék akkor szart se ér az egész.Én ezeket a napelem parkokat csak látszatnak látom meg,hogy valaki vagy valakik jól járjanak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!