Szerintetek milyen hatással lesz az építőiparra és az ingatlanárakra, ha decemberben megszűnik a CSOK és a babaváró támogatás?
Figyelt kérdés
2022. máj. 10. 21:18
1/14 anonim válasza:
A csok is megszűnne? Erről nem hallottam. Akkor kivárjuk.
2/14 anonim válasza:
Mi lenne? Tovább mennek az árak felfelé, majd kitalálnak más magyarázatot akik szerint szinte csakis azért megy fel az ár évek óta mert egy szűk réteg kaphat pár millió támogatást.
3/14 anonim válasza:
2es pedig pont azért mentek fel az ingatlanárak. Sztem egy olyan 5 millióval fognak csökkeni az árak. Megiszok egy sört.
4/14 anonim válasza:
Nyilván növekedni fognak az árak, az EU tagállamok közül Bulgáriában olcsóbb csak a lakóingatlan, gyakorlatilag Mo-n továbbra is diszkont árak vannak. Aligha van összefüggés a csokibaba támogatások és az ingatlanárak között. Az adásvételek kb 5 százalékát teszik ki a babanyomóhiteles kancák, a többi befektetés, örökölt lakás eladása, költözés miatti adásvétel, külföldi targoncázásból hazatérők ingatlanvásárlása, stbstb. Ha megszűnik a támogatás, akkor talán nem 25 % lesz az éves értéknövekedés, hanem csak 24 %, na bumm.
5/14 anonim válasza:
De még így is az ingatlan a legjobb befektetés egy nagyobb városban.
6/14 anonim válasza:
#3: aha, pont rád gondoltam azzal amit irtam. Támogatás nélkül is menetel majd felfelé de majd kitalalsz új magyarázatot.
7/14 Kérdező95 válasza:
Szerintem ami 2010-2014 között történt az ingatlan árakkal az fog most is
8/14 anonim válasza:
#4 A horvát tengerpart olcsóbb, mint a Balaton a portfólió cikke szerint.
9/14 anonim válasza:
Semmivel se fog valtozni :) ha kicsit jobban belemesz az ingatlan piaci elemzesbenlatni fogod hogy a multban sokkal tobbet kellett fizetni a hitelekre es ugy is viragzott az ingatlan piac...
10/14 anonim válasza:
Nem fog változni semmi, mennek tovább felfelé az árak. A szaporodási hitelek már rég beépültek az árakba, amikor bevezették őket. Hiába fut ki, nem fognak esni az árak tőle. Sőt a számtalan más kedvezőtlen tényező hajtani fogja tovább felfelé
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!