Biztonságos széf a lakásban?
Tudtok mondani tippeket, hogy otthon miként, és hogy lehetne biztonságosan nagyobb értékű pénzt pl. 15-20 millió forintnak megfelelő összege tárolni?
Ti hogy csináljatok? Például, ha nem otthon, és nem is a bankban, akkor hova lehet vinni, ahol nem vonnak kérdőre, hogy honnan és csak Te tudsz róla?
10: lehet, hogy az illető kicsit karcosabban szólt be neked, de azért valljuk be, nem kicsit irreális volt, amit leírtál...
Bármilyen bankban van a pénzed, online átutalással bármennyi pénzt mozgatni tudsz, ha venni akarsz valamit. miért írod, hogy több nap, míg hozzájutsz a pénzedhez??? Milyen feltételezés ez????
Biztos külföldi, itthon adózatlan jövedelem na. Bumm.
Lehet egy lefúrt/dűbelezett széfed, kérj segítséget biztonságtechnikai cégtől ezügyben. Főleg, hogy melyik a legbiztonságosabb zár manapság, mert a legjobb széfeknek is ez a rákfenéje mindig.
Összességében az én taktikám, hogy van itthon széfem, amiben semmilyen értéket nem tartok. :D:D Oktondi betörő elszórakozik vele egy darabig. Mire rájön, hogy gyökér volt, talán meghallja/látja valaki, hogy betörtek.
Mondjuk nem tartok itthon ennyi pénzt, a széfet pedig kaptam (apu ilyen helyen dolgozott). Neked nem ajánlanám az én technikámat, mert extrán fájhat így egy egyszerű lakástűz mondjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!