Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Biztonságos széf a lakásban?

Biztonságos széf a lakásban?

Figyelt kérdés

Tudtok mondani tippeket, hogy otthon miként, és hogy lehetne biztonságosan nagyobb értékű pénzt pl. 15-20 millió forintnak megfelelő összege tárolni?

Ti hogy csináljatok? Például, ha nem otthon, és nem is a bankban, akkor hova lehet vinni, ahol nem vonnak kérdőre, hogy honnan és csak Te tudsz róla?

2022. máj. 10. 14:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

10: lehet, hogy az illető kicsit karcosabban szólt be neked, de azért valljuk be, nem kicsit irreális volt, amit leírtál...

Bármilyen bankban van a pénzed, online átutalással bármennyi pénzt mozgatni tudsz, ha venni akarsz valamit. miért írod, hogy több nap, míg hozzájutsz a pénzedhez??? Milyen feltételezés ez????

2022. máj. 11. 11:27
 12/16 anonim ***** válasza:

Biztos külföldi, itthon adózatlan jövedelem na. Bumm.

Lehet egy lefúrt/dűbelezett széfed, kérj segítséget biztonságtechnikai cégtől ezügyben. Főleg, hogy melyik a legbiztonságosabb zár manapság, mert a legjobb széfeknek is ez a rákfenéje mindig.

Összességében az én taktikám, hogy van itthon széfem, amiben semmilyen értéket nem tartok. :D:D Oktondi betörő elszórakozik vele egy darabig. Mire rájön, hogy gyökér volt, talán meghallja/látja valaki, hogy betörtek.

Mondjuk nem tartok itthon ennyi pénzt, a széfet pedig kaptam (apu ilyen helyen dolgozott). Neked nem ajánlanám az én technikámat, mert extrán fájhat így egy egyszerű lakástűz mondjuk.

2022. máj. 11. 13:39
 13/16 anonim ***** válasza:
Sberbankosokat is győzködjétek, hogy a bank a legjobb hely a pénznek.
2022. máj. 11. 21:38
 14/16 A kérdező kommentje:
Csak nem bankos vagy 13-as? :D
2022. jún. 17. 10:31
 15/16 anonim válasza:
Igen, valószíűleg jó taktika egy nem túl eldugott helyen lévő, lefúrt, rögzített, de üres széf, vagy néhány tízezer forint bele meg valami gagyi aranyszínű játék ékszer. ha fel is törik, elmegy vele az idő, és valószínűleg megnyugszanak, hogy ennyi pénz volt itthon és ennyi ékszer. A valódi értékeket pedig valami udvari, tűzbiztos helyre tenni, ha leég a ház, akkor is meglegyen. Szerintetek?
2023. jan. 15. 21:49
 16/16 A kérdező kommentje:
Nekem tetszik az ötlet! Köszönöm!
2023. jan. 16. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!