Hogy tudnám leinformálni a céget, akiel felújítást végeztetnék?
Előleget kérnek, küldtek szerződést.
Leellenőriztem az adószámot, arra létező céget ír
majd a cégjegyzékszámot.
A szerződésben lévő számmal megnéztem a céginfon, ott kihozza működő cégként (bár más számmal), majd megnézem a cégtalálón, ott törölt cégként írja ki.
Tudnátok segíteni?
Ha a cégjegyzékben létező cégnek írja, akkor létező. Mégis mit akarsz még tudni róluk?
Elég lutri, mi most újítunk fel, és nagyon nagy méreg. Előre ne fizess, max. anyagárat, és kérj előlegszámlát. Ha el akarod számoltatni pl. Otthontámogatás jegyében, akkor nézd át a számlát, még mielőtt fizetnél, mert annyira ostobák, hogy nekem 3-ból 3 nem volt képes megírni normálisan egy számlát.
Sajnos arra is lehet számítani, ha azt mondja 2 hónap múlva kész lesz, akkor lesz az fél év is. Nekünk március 1 volt a határidő, és még mindig nincs kész. Szóval ha otthontámogatásra kell, akkor jó bő határidőt hagyjatok a szerződésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!