Aliexpress rendelésnél ha azt írja, hogy már Magyarországon van a cucc akkor 1-2 héten belül meg kéne érkezzen ugye?
Ez teljesen változó, egyáltalán nem lehet előre kiszámítani, hogy mennyi idő alatt ér ide.
Attól függően, hogy milyen szállítási módot választottál, (hogy nyomonkövethető-e vagy sem) az hogy már Magyarországon van, ha nem nyomonkövethető akkor van esély, hogy a magyar posta fogja kihozni ( de ő rettentően lehúz téged a vámkezelési díjjal (ha Magyarországon vámkezelték)), de akkor innentől kezdve nem látod tovább a sorsát.
Ha nyomonkövethetőt választottál, akkor biztos, hogy nem a magyar posta hozza (és biztos, hogy nem kell vámkezelési dijat fizetned!), akkor fogod látni a további útját is, hogy mikor kerül a helyi szállító céghez. Azonban ettől függetlenül sem lehet tudni előre, hogy mikor kapod meg.
Én április 7.-én rendeltem több apró dolgot egyszerre, de több eladótól.
(mindenhol nyomonkövethető szállítást választottam)
A legelső április 20.-án már megérkezett, az utolsót még a mai napig nem kaptam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!