Hogyan kell ügyfélkaput csináltatni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Bocsánat az irreálisan túlgondolt kérdésemért. 19 éves vagyok,most költöztem el albérletbe. Eddig még anyu intézte az ügyeim,sajnos van bennem egy ilyen szorongás,ha ügyeket kell intézni. Például lakcímet jelentettem be múltkor,az is tiszta stressz volt számomra xdd pedig semmi másba nem érzek így.
Szóval ügyfélkapu. Azt tudom hogy kell személyi, lakcím,de bemegyek, és mit fognak kerdezni? Ki kell majd tölteni papírokat?
Köszönöm
2022. máj. 2. 14:12
1/2 anonim 

válasza:

Ha régi fajta szemèlyid van, akkor bemègy az okmànyirodàba, és 2 mp alatt megvan. Egy email címet kérnek, meg az irataid. Ha újfajta szemèlyid van, és megvan mellè a kis kàrtyàd, a regisztràciós szàmmal, akkor magadnak is megtudod csinàlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!